emus Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 Witam, jak edytować footer, chciałbym tam dodać "blok własnych linków" ale z tego co wiem, to się nie da ;> Dążę do takiej stopki, jak na tej stronie http://beta.oponeo.pl/firma/o-firmie/polityka-prywatnosci#wykorzystanie_ciasteczek Możecie mi coś polecić ? Sprawdzałem już darmowe mody do edycji stopki (w HTML) ale jakoś nie specjalnie to chciało działać. Z góry dziękuję i Pozdrawiam. Prestashop 1.5.4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Aby osiągnąć to co zamierzasz niezbędne będą większe modyfikacje. Gdybym miał to robić ja, zrobiłbym to tak: 1) usunął bym wszystkie modułu które zostały umocowane do "footer" hooka, możesz je sprawdzić i usunąć z tej lokalizacji w modules -> positions 2) następnie zainstalował jakiś moduł pozwalający na wstawianie kodu html i skonstruował całą stopkę od podstaw (style, bloki, ewentualne skrypty itp) oczywiście istnieją komercyjne rozwiązania do tworzenia własnych stopek, ale mówimy tutaj o darmowym rozwiązaniu, prawda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts