vekia Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 topic locked continue discussion in original thread: https://www.prestashop.com/forums/topic/238164-homefeatured-multi-slider-responsive/ Homefeatured Multi Slider - promowane produkty Dziś chcę Wam przedstawić moduł umożliwiający utworzenie atrakcyjne wyglądającego slidera polecanych produktów. Polecane produkty możesz podzielić na kategorie - w kazdej z nich możesz umieścić dowolny produkt. Końcowym efektem jest blok z promowanymi produktami na stronie głównej który posiada ciekawą animację dostępne tłumaczenia moduł działa w wersji 1.4.x - 1.5.x - 1.6.x - 1.7.x więcej informacji o module, w tym linki do wersji demo, galeria zdjęć oraz video dostępne są na oficjalnej stronie: promowane produkty - homefeatured multi slider Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoty007 Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 czy daloby rade zrobic do tego modulu rollover z drugim zdjeciem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 krótki film przedstawiający działanie oraz konfiguracje modułu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mentalspot Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 Vekia w tym filmie na górze po prawej masz błąd. Powinno być PROUDLY developed by... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 12, 2013 Author Share Posted April 12, 2013 dzięki, literówka :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoty007 Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 (edited) jedno z pierwszych wdrożeń modułu http://skottuning.com/ polecam!! moduł pierwsza klasa!! PS. po modyfikacjach w nastepnych wersjach bedzie kosa:) Edited April 12, 2013 by scoty007 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 16, 2013 Author Share Posted July 16, 2013 moduł został zaktualizowany poprawiona została funkcjonalność wyświetlania zdjęć (odtąd jest możliwość wyboru jaki typ zdjęcia ma się pokazywać zarówno na stronie głównej jak i w back office) poprawione tłumaczenie "featured products" do wielu języków Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted August 20, 2013 Author Share Posted August 20, 2013 wersja 1.4.2 została wydana poprawione zostało funkcjonowanie modułu w wersjach beta przeglądarek takich jak firefox aurora czy chrome canary aura. Dzięki temu moduł w oficjalnych wydaniach będzie działał bez problemów Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 13, 2013 Author Share Posted September 13, 2013 wersja 1.4.2.1 została wydana. z modułu został wyeliminowany problem związany z aktualizacją bazy danych odtąd moduł nie wyświetla błędu związanego z instalacją Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoty007 Posted October 18, 2013 Share Posted October 18, 2013 Witam jak zmodyfikować kod, aby wyświetlał więcej produktów w linii niż 4? Chcę mieć 2 kolumny zamiast 3 i trochę za dużo pustego miejsca jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
scoty007 Posted November 27, 2013 Share Posted November 27, 2013 Vekia dasz radę rozwiązać mój problem? Chcę dostosować moduł do 2 kolumnowego tematu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 18, 2014 Author Share Posted March 18, 2014 Moduł został zaktualizowany, odtąd działa w prestashop 1.6 poniżej video Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 aktualizacja - dodana została możliwość wyświetlenia "producenta" pod nazwą produktu (nazwa producenta + link do strony z produktami producenta z naszego sklepu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted May 28, 2014 Author Share Posted May 28, 2014 nowa wersja została wydana - nowy sposób dodawania produktów do utworzonych kategorii, wyszukiwarka produktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 nowa wersja wydana - dodana została poprawka do wersji prestashop 1.4.x związana z nowym sposobem dodawania produktów Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted July 1, 2014 Author Share Posted July 1, 2014 - nowa wersja wydana - możliwość przycięcia nazwy produktu (do określonej liczby znaków) - możliwość wyświetlenia buttona "zobacz" Link to comment Share on other sites More sharing options...
feronek Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Na stronie produktu jest zaznaczone, że moduł jest kompatybilny z Prestashop 1.6.x - u mnie po instalacji pojawia się komunikat: "DROP TABLE IF EXISTS `pb1_multihome_cat`CREATE TABLE `pb1_multihome_cat` (`id_cat` int(10) unsigned NOT NULL AUTO_INCREMENT,`position` int(10) unsigned NOT NULL,`active` tinyint(1) unsigned DEFAULT "0",PRIMARY KEY (`id_cat`)) ENGINE=InnoDB CHARSET=UTF8DROP TABLE IF EXISTS `pb1_multihome_cat_lang`CREATE TABLE `pb1_multihome_cat_lang` (`id_cat` int(10) unsigned NOT NULL,`id_lang` int(10) unsigned NOT NULL,`name` TEXT NOT NULL) ENGINE=InnoDB CHARSET=UTF8DROP TABLE IF EXISTS `pb1_multihome_cat_product`CREATE TABLE `pb1_multihome_cat_product` (`id_product` int(10) unsigned NOT NULL,`id_cat` int(10) unsigned NOT NULL,`position` int(10) unsigned NOT NULL,`active` tinyint(1) unsigned DEFAULT "0") ENGINE=InnoDB CHARSET=UTF8" Po odświeżeniu niby wszystko działa, ale jak utworzę kategorię i dodam produkty, to ani kategorie ani produkty się nie wyświetlają. Co mogę zrobić, żeby moduł funkcjonował poprawnie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted September 26, 2014 Author Share Posted September 26, 2014 nowa wersja wydana, dodane poprawki do procesu instalacji modułu Po odświeżeniu niby wszystko działa, ale jak utworzę kategorię i dodam produkty, to ani kategorie ani produkty się nie wyświetlają. Co mogę zrobić, żeby moduł funkcjonował poprawnie? aktywować utworzone slajdy, standardowo są nieaktywne Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted October 1, 2014 Author Share Posted October 1, 2014 nowa wersja wydana - dodana została możliwośc zaczepienia modułu w zakładkach na stronie głównej ( w prestashop 1.6 w szablonach ktore wspierają funkcjonalności zakładek na stronie głównej ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miccom Posted May 2, 2016 Share Posted May 2, 2016 Dzień dobry. U mnie problem następujący, po instalacji modułu na stronie głównej widzę tylko Featured products Jakie zadania mam wykonać aby pokazać promowane produkty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts