milderaser Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Zdravím, Mockrát prosím o pomoc. Nevím proč, ale mám v patičce vypsány kategorie do sebe- viz obrázek. Začalo mě to dělat od té doby co jsem chtěl změnit název Kategorie za název E-SHOP v překladu Kategorií. Udělalo mě něco podbného i v horním menu, kdy mi to rozhodilo stránku. Ovšem po tom co jsem nahrál překlad co byl původně, tak se to vrátilo do normálu. Jen ta patička ne. Cache jsem pomocí změny nastavení Smartů promazal (tj.výkon-dáno vynucená kompilace, dočasná pamět - zakázáno - uložil jsem) Pak jsem raději vrátil na původní úroveň. Dělám něco špatně? Kde je chyba. Děkuji za rady. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosmi Posted May 3, 2013 Share Posted May 3, 2013 mám stejný problém Link to comment Share on other sites More sharing options...
milderaser Posted May 3, 2013 Author Share Posted May 3, 2013 No jeliikož jsem nedostal od někoho rady...tak jsem musel udělat fungl novou instalaci presty... Takže upřimnou soustrast... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts