2grosiek7 Posted April 7, 2013 Share Posted April 7, 2013 Witam, przymierzam się do update presty do 1.5.4, wyeksportowałem paczkę językową z 1.5.3.1 do pliku i testowo chcę ją wrzucić do nowej presty - wywala mi błąd: Walidacja nieudana dla: mails/pl/lang.php Jak temu zaradzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 robertpol Posted June 28, 2013 Share Posted June 28, 2013 Podłącze się do pytania 2grosiek7. Mam taki sam problem z tym, że exportowałem język z 1.5.4.1 na nową instalację 1.5.4.1... Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 Podłącze się do pytania 2grosiek7. Mam taki sam problem z tym, że exportowałem język z 1.5.4.1 na nową instalację 1.5.4.1... Proszę o pomoc. Ale dużo odpowiedzi od 04.2013.... - widać mało ludzi ma z tym problem, albo nikt nie chce o tym pisać. W każdym razie mam ten sam komunikat i zmieniłem też uprawnienia tego pliku lang.php na 775 ale to i tak nic nie dało. Wygląda na to że import paczek językowych nie działa poprawnie w prestashop.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Guest Posted October 26, 2013 Share Posted October 26, 2013 To problem w wielu wersjach, bug - http://www.prestashop.com/forums/topic/264673-import-tlumaczen-w-14110/ i http://forge.prestashop.com/browse/PSCFV-6572?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels%3Acomment-tabpanel#issue-tabs Linijka $_LANGMAIL['$subject'] = ''; w lang.php prawdopodobnie powoduje problem bo nie może mieć pustej wartości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
2grosiek7
Witam,
przymierzam się do update presty do 1.5.4, wyeksportowałem paczkę językową z 1.5.3.1 do pliku i testowo chcę ją wrzucić do nowej presty - wywala mi błąd:
Walidacja nieudana dla: mails/pl/lang.php
Jak temu zaradzić?
3 answers to this question
Recommended Posts