Tumicek Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Určitě velice schopná věcička, ale jak to zprovoznit?Dle návodu jsem zkopíroval tento modul na místo kde patří. Dále upravil řádek 185 a 192.Co se ale nestalo.V administraci nejde vidět žádný modul.Když ho odstraním z složky s moduly , tak všechny ostatní jdou zase vidět.Zajímavý trik, který nechápu.Pomůžete mi? massupdate.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 http://www.prestashop.com/forums/viewthread/14679/modules/mass_update_modulehned prvni comment, vse funguje, nic upravovat nemusis, teda jestli ti to nejde na localhostu, jinak kdyz dodrzis postup modul se importuje OK, jediny vcem mam problem ze mi nedela ten upload, teda spis mu desne dlouho trva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaspi88 Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Dej si do .htaccess# adjust memory limitphp_value memory_limit 64Mphp_value max_execution_time 18000Možná to pomůže.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts