milderaser Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Zdravím, chtěl bych se zeptat. Když importuji csv s produkty, tak se klasicky importují, je tam vše importováno kromě kategorie, kde je pokaždé produkt uloží do kategorie. "Kategorie" (ikdyž tam píši ID jiných kategorií). A dále se nenakopíruji obárzky, ikdyž mám zadanou adresu: "..obrazky/zbozi.jpg (zde je ulozen základní, který se snažím k prodktu dát) Import kategorií včetně obrázků funguje naprosto v pohodě. Nevíte v čem je problém? Děkuji za každou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
milderaser Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Ještě jsem zapomněl dodat, že mám verzi 1.5.3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marapb1 Posted April 9, 2013 Share Posted April 9, 2013 Cau, mel jsem podobný problém a je to jen v tom ze budto ti to nebere hosting, a je nejdrive lepsi si to vse naimportovat na localhostu,tam alespon zjistis co vse je mozne, ja diky tomuhle problemu ztratil tak cca 2 mesice zkouseni ruznych importu a tak...pak je jeste dulezite dodat, ze se nepise ID ale presny nazev to staci,pokud ti to pod nazvem kategorie nezaparkuje kam ma,pak je problem jinde...presel jsem na prestu 1.5.4 a ten import je o dost ,ale o dost spolehlivejsi,kazdopadne take jsem to musel nejdrive vytvorit na local hostu a zrovna se chystam to poslat z local hostu na webhosting,a toto tema nyni zde hledam takze ctu...vim ze urcite bude nejaky problem,ale ten prodiskutuju s webhostingovou assistenci ,pac problem bude v nejakim opravneni jak je znam:) ale je to jen rada od ne profesionala Link to comment Share on other sites More sharing options...
milderaser Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 Díky za odpověď. Už jsem na to došel - bylo to bugem co 1.5.3 měla, stačlilo přepsat pár řádku v jednom adresáři a jede vše v pořádku. Poradil mě dobře jeden uživatel na tomto foru: http://www.prestashop.com/forums/topic/237114-produkty-import-csv/ Každopádně 1.5.4. už ten bug má spravenej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts