ps3z Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 (edited) Seo url ayarlarını türkçe yapmamız gerekiyormu? Fikir sahibi olmak için örnek aşağıdaki kısmı doldurabilirmisiniz. Meta-Etiket Sayfa: order-opc Sayfanın başlığı:Order Meta tanımı Meta anahtar kelimeler: Yeniden yazılan URL: quick-order Edited April 3, 2013 by worldbazaar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 3, 2013 Share Posted April 3, 2013 Merhabalar, Türkçe mağazada bu alanların da Türkçe olmasını tavsiye ederim ben, çünkü ister istemez ziyaretçiler büyük bir çoğunluğu dikkat ediyor, kimisi ise buna gerek duymaz, çok önemli bir konu olmadığı için aslında göreceli bir konu da diyebiliriz. Ayrıca, seo olayı için de yorum yapanlar olabilir ama bence sadece komik olur bu durum Bir müşteri olarak düşünmek gerekirse, ben magazam.com/my-order yerine magazam.com/siparislerim görmeyi tercih ederim. Hızlıca örneğinizi inceleyecek olursak: Sayfanın başlığı:Order Sipariş Meta tanımı Siparişlerinizi bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Meta anahtar kelimeler: sipariş Yeniden yazılan URL: quick-order hizli-siparis gibi.. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted April 3, 2013 Author Share Posted April 3, 2013 Merhabalar, Türkçe mağazada bu alanların da Türkçe olmasını tavsiye ederim ben, çünkü ister istemez ziyaretçiler büyük bir çoğunluğu dikkat ediyor, kimisi ise buna gerek duymaz, çok önemli bir konu olmadığı için aslında göreceli bir konu da diyebiliriz. Ayrıca, seo olayı için de yorum yapanlar olabilir ama bence sadece komik olur bu durum Bir müşteri olarak düşünmek gerekirse, ben magazam.com/my-order yerine magazam.com/siparislerim görmeyi tercih ederim. Hızlıca örneğinizi inceleyecek olursak: Sayfanın başlığı:Order Sipariş Meta tanımı Siparişlerinizi bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Meta anahtar kelimeler: sipariş Yeniden yazılan URL: quick-order hizli-siparis gibi.. Kolay gelsin. çok teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Rica ederim, kolay gelsin. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts