Redmarx Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) Prestashop 1.5.3 Mam 3 moznosti odberu, osobne, posta, ppl. Posta a PPL jsou jasny - bankovni prevod + dobirka pres modul Cash on Delivery Plus. "Osobne" je tam bankovni prevod + bych tam potreboval dostat zaplaceni v hotovosti, na to je modul cashonpickup (http://www.presta-mo...stashop-15.html), jenze s timhle modulem jsou dva problemy, zobrazi se mi i po vyberu Posta a PPL, coz je nezadouci, mel by se zobrazit jen u osobniho odberu a za druhe, kdyz ho vyberu, tak na nasledujici strance uplne rozhodi moji sablonu - nepouzivam defaultni. Takze dotaz je, jestli to nekdo resil i nejak jinak, protoze me nic nenapada a bez tohohle jsem v koncich. Edited April 2, 2013 by Redmarx (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 8, 2013 Share Posted April 8, 2013 (edited) Ahoj, Ja upravil modul CashOnDelivery pro Dobirku + Doberecne + Fixace na prepravce. A jeho kopii CashOnPickup Pro Hotovost + Poplatek (kdzy nekro preferuje postu pred osobnim odberem) + Fixace na dopravce. TJ prepravci PPL a OSOBNE pro PPL nabidne Banku paypal ... a dobirku hotovost je skryta. Pro Osobne je zase skryta dobirka. Vychazi o i z uprav co jsem tu nasel pro COD a COP ktere vychazeji z originalniho COD. Tahke mi to ale vyhovuje nejvice. Funguje na 1.5.3-1.5.4 ale verim ze bude i na jinych. Ale ja mam k testovani a provozu jen tyhle dve. cashonpickupplus.zip Edited April 8, 2013 by MarkKiss (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cendaprnda Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 Ahoj, Ja upravil modul CashOnDelivery pro Dobirku + Doberecne + Fixace na prepravce. A jeho kopii CashOnPickup Pro Hotovost + Poplatek (kdzy nekro preferuje postu pred osobnim odberem) + Fixace na dopravce. TJ prepravci PPL a OSOBNE pro PPL nabidne Banku paypal ... a dobirku hotovost je skryta. Pro Osobne je zase skryta dobirka. Vychazi o i z uprav co jsem tu nasel pro COD a COP ktere vychazeji z originalniho COD. Tahke mi to ale vyhovuje nejvice. Funguje na 1.5.3-1.5.4 ale verim ze bude i na jinych. Ale ja mam k testovani a provozu jen tyhle dve. Ahoj - používám tenhle modul a je fajn, jen nedokážu "vytvořit jeho kopii" měla by tam být pravděpodobně i změna v proměnných ale nevím jaká - nemohl by jsi postnout obě varianty ? Díky moc Zdeněk Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkKiss Posted April 13, 2013 Share Posted April 13, 2013 (edited) Obe varianty myslis variantu pro dobirku ? Nebo neco jineho ? Dobirka v priloze Edited April 13, 2013 by MarkKiss (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kait Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Diky za moduly co jsem presne hledal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadMaxxCZ Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 I já děkuju, to jsem přesně hledal ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts