longip Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) Salut, Desi ar trebui sa fie o chestie banala, totusi : cum se pot aranja produsele pe prima pagina, nu in ordinea in care le-ai adaugat, ci in-tro alta ordice ? Varianta presta: 1.5.3.1. Bafta! Edited April 2, 2013 by longip (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Salut, Din Catalog > Products filtrezi dupa categoria Home. De aici aranjezi produsele in ordinea care o vrei (vezi penultima coloana). Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulu2v Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) @cristic nu cred ca la asta se refera. penultima coloana e displayed Yes/No.. pentru pagina de categorie, schimbi aranjamentul produselor din BO->Preferences ->Products-> Pagination (default order/order method). din proprie experienta pentru pagina de home poti schimba doar modulul homefeatured (plus alte module clonate), dar tot in ordinea in care le-ai introdus le arata. eu am facut ceva de genu: $products = array_reverse($category->getProducts((int)Context::getContext()->language->id, 1, ($nb ? $nb : 10))); in homefeatured.php function hookDisplayHome, ca sa-mi arate primele produse, cele care au fost introduse ultimele. L.E.: da, am incercat. merge si position. Edited April 2, 2013 by iulu2v (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristic Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 (edited) @cristic nu cred ca la asta se refera. penultima coloana e displayed Yes/No.. Se poate - la mine penultima e Pozitie. Dar totusi cred ca el vrea o ordine anume (nu neaparat invers decat au fost introduse). Edited April 2, 2013 by cristic (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorosviorel Posted April 5, 2013 Share Posted April 5, 2013 Salut, ajutatima si pe mine va rog am pus un modul pentru a imi arata produsele insa vreau sa fie ceva mai simplu sa mi le arata in descrestere pe cele care leam introdus sa fie primele ma poate ajuta cineva? siteul www.timer.md Link to comment Share on other sites More sharing options...
longip Posted April 5, 2013 Author Share Posted April 5, 2013 Salut, Din Catalog > Products filtrezi dupa categoria Home. De aici aranjezi produsele in ordinea care o vrei (vezi penultima coloana). Bafta! Asta este !!! Si cand te gandesti ca era sa modific in fisiere. Multumesc mult. Topicul ar trebui pus sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts