ps3z Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 Merhaba Back Office den Dil seçimini Türkçe seçtiğimde Administration daki "Menus" kısmı türkçede "Kayışlar" yazmaktadır.bunu nasıl düzeltebilirim? ayrıcana tags ve tabs lara bile "kayış" diye tercüme edilmiş.bunu nasıl bu kadar anlamsız bir şekilde çevirmişler yoksa bilmediğimiz birşeymi var? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Merhabalar, Yönetim panelindeki menüleri düzenlemek için -> Yönetim -> Kayışlar sayfasını açın, Yönetim kategorisinin en sağ tarafında bulunan "+" butonuna tıklayın, en altta kayışları göreceksiniz Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Merhabalar, Yönetim panelindeki menüleri düzenlemek için -> Yönetim -> Kayışlar sayfasını açın, Yönetim kategorisinin en sağ tarafında bulunan "+" butonuna tıklayın, en altta kayışları göreceksiniz Kolay gelsin. Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Heryerden farklı bişey çıkıyor,translation kısmında bulamayınca bi sorayım dedim.iyi etmişim senin sayende buldum ve Kayışlardan kurtuldum Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Rica ederim, Hayırlı işler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts