zaknebutt Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 (edited) EDIT: Bu modül başkası tarafından yazılmış. Referans 7/09/2008 - Kevin Klika (Ox40) Dosya kaldırıldı. Selamün Aleyküm. Oscommerceden sonra Prestashop a modifiye ettim scripi. Çalıştı.Bu script BEDAVADIR.Size söz verdiğim gibi scripti yükledim.Yalnız zipli dosyayı açtıktan sonra kurulum.pdf dosyasını çok dikkatli okuyun ve uygulayın.Hadi Allaha Emanet Olun. Edited February 27, 2014 by MahmutGulerce (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahsedo Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 Teşekkürler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
biskrem Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 eline sağlık. izin verirsen ben de senin yazdığın modülle bağlantılı taksitlendirme tabını yazmak istiyorum en kısa zamanda buraya yükleyeceğim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaknebutt Posted July 28, 2009 Author Share Posted July 28, 2009 eline sağlık. izin verirsen ben de senin yazdığın modülle bağlantılı taksitlendirme tabını yazmak istiyorum en kısa zamanda buraya yükleyeceğim. Ne demek kardeşim. Yazabilirsin. Unutmayalım ki bilgi paylaşıldıkça değer kazanır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted August 3, 2009 Share Posted August 3, 2009 allah razı olsun kardeş sizin gibi hayırsever insanlardan Link to comment Share on other sites More sharing options...
REALM Posted August 7, 2009 Share Posted August 7, 2009 ustadlar, Allah razı olsun.Yalnız ben bir sorun yaşadım.Test olarak kurdum. Urun 100 usd. Kasada ödeme 140 TL. her şey tamam. Ancak kredi kartı olayına gelince 10000 ( 100,00 usd ) diyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Saygılarımla Link to comment Share on other sites More sharing options...
makaraci Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 bu modül mail order tarzı offli,ne sistemmidir yoksa online ödeme alınıyormu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaknebutt Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 bu modül mail order tarzı offli,ne sistemmidir yoksa online ödeme alınıyormu Yavrum içinde açıklama bulunan pdf dosyası var. önce onu okusana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Presta-TR Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 çalışma ve paylaşım için teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
v0lk4n Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 Bunu gören arkadaşlar pek sevinmesinler. Arkadaş örnek olarak vermiş içindeki belli şeylerin düzenlenmesi gerekiyor. Sipariş numarası üretmiyor ve order-confirmation.php 'ye dönüş yapmıyor. Okumadan denemeden paylaşılmış bütün forumlarda ama düzenleyemeyecek kişiler için oldukça uğraştırıcı ve sıkıntılı bu toparlaması. Eninde sonunda dönüp dolaşıp paralı alıyorsunuz benim yaptığım gibi tabi bütün sürenizi buna harcamak istemiyorsanız... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamman Posted April 3, 2010 Share Posted April 3, 2010 bir işe yaramyacak bişey zaten. piyasada ücretli satalardan bazıları örnek olarak iyonhost ortak ödeme sayfasına yönlenridiyor. bide sayfasına o kadar şey yazmış boş konuşmuş. milleti kkandırmak için elinden geleni yapmış. bunlara kanmayın arkadaşlar. ilk önce araştırma yapın ona göre davranın Link to comment Share on other sites More sharing options...
v0lk4n Posted April 4, 2010 Share Posted April 4, 2010 Son olarak öğrendim ki Yapıkredinin yapısı çok farklı Ortak ödeme veya 3d Secure ile ödeme işini yapıyor yada araya 3ncü parti bir script sokmanız gerekiyor bu ödemeyi gerçekleştirmek için. Açıkcası yapı kredi gerçekden çok karışık ve altyapısı oturmamış bir pos sistemi veriyor. EST altyapısı kullanılan pos modülleri çok daha kolay entegre edilebiliyor ve düzenlemeside basit görünüyor. Bence Pos almamış kişiler öncelikle bankaya dikkat etsinler EST altyapısını kullanabiliyorsanız gerçekden sorun olmuyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skf1883 Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 arkadaşalar buna benzer uyanıklık girişimlerine çok dikkatli olun böyle bedeva verildi diye atlamayın girilien bilgileri kendi serverine yönlendiren uyanıklar var dolandırcılık sahtekarlık hat safhada dikkat kod ları cok iyi iyi iyi inceleyin .sözüm meclisten dışarı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emrahtokalak Posted October 26, 2010 Share Posted October 26, 2010 Buradaki olumsuz yorumları okuyunca denemek istedim ve gerçekten uğraştırdı Sorucunda çalışıyor arkadaşlar.Kodlarda bir kaç farklı dosyada değişiklik yapmanız gerekiyor. Arkadaşın hazırladığı döküman baya eksik kalmış. Sonucunda çalışıyor, bir yönlendirme, bir art niyet yok. Tabiki bir çok özellik eksik, sonucunda bu OOS sistemini kullanmayı amaç ediniyor. Neden fazla beklenti içindesiniz ki. Basitçe işi gören bir kod yığını. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts