andrei21 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 (edited) Buna seara, Am tot incercat sa adaug un camp nou in formularul de inregistrare client nou in prestashop 1.5.3.1. Ceea ce am reusit sa rezolv pana acum este ceea ce am postat deja (in spaniola ce e drept pentru ca locuiesc in Spania). http://www.prestasho...s/#entry1155536 Ceea ce nu reusesc eu sa inteleg este cum sa il fac sa imi arate acest camp si informatia stocata. Ceea ce trebuie sa fac este sa creez un camp nou (poligono) care sa fie vizibil in formularul de inregistrare client nou si care sa fie vizibil in Back Office la sectiunea clienti. Tot ce am modificat si rezultatul obtinut se afla in linkul de mai sus. Specific ca daca nu va lasa sa inmagazinati informatii litere+cifre este din cauza ca in prestashop/override/classes/Address.php l-am trecut 'isPoligonoName' in loc sa il trec 'isGenericName'. Corect este cum se arata mai jos: 'poligono' => array('type' => self::TYPE_STRING, 'validate' => 'isGenericName', 'size' => 64), Va rog daca poate cineva sa ma ajute si ii rog sa posteze si pe colegii care au nevoie de asa ceva sau ceva asemanator. Oricum nu ma las pana nu fac un tutorial complet cu rezolvarea acestei probleme. Va multumesc. Edited April 2, 2013 by andrei21 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei21 Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 (edited) Am modificat themes/default/address.tpl apoi am modificat in setarile din BackOffice localizare - tari -modificare si am pus campul "poligono" Rezultatele au fost cele de mai jos: Edited March 31, 2013 by andrei21 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei21 Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Am modificat themes/default/authentication.tpl dar nu am reusit sa il fac sa imi arate campul poligono in BackOffice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrei21 Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 Revin cu REZOLVAREA!!! Trebuie doar sa modificam prestashop/AdminAddressesController.php ca sa apara in Back Office! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts