fancy|modules Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 (edited) Dobry den, ma takyto problem: Prestahop 1.5 mam v nej slovensky preklad ale v kosiku mi zobrazuje anglictinu, kontroloval som aj blockcart/translations/ a vsetky stringy sú prelozene neviete niekto poradit co s tym ?? Edited March 30, 2013 by romanseki (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
irongear Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 Skusil som a ja to mam prelozene dobre, este potestujem a dam ti vediet. Vela veci je roztrusenych po administracii, na niektore som uz narazil, zvysok este najdem Asi by bodlo prelozit instalacny balik. Ten bohuzial nie je v slovencine a dost veci z instalacneho xml potom hardcodne do zdrojakov co robi taketo problems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fosilia Posted April 6, 2013 Share Posted April 6, 2013 V prvom rade musis mat nastavenu slovencinu. No a potom si skontrolovat modul. Pozor pisem modul nie hlavnu slovencinu. Tu vsak zalezi aj aku temu mas, lebo tieto maju tiez svoj vlastny modul a tam treba slovencinu dopisat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy|modules Posted April 9, 2013 Author Share Posted April 9, 2013 dik, ale uz som to vyriesil, administracia ma nepustila vsetko prelozit. Problem vyriesilo ked som do htacces pridal php_value max_input_vars 10000 a uz som si to potom vsetko doprekladal cez administraciu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts