ps3z Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Merhaba arkadaşlar ürün fiyatları sitede kdv dahil olarak gösteriliyor ama üye girişi yapınca kdv hariç olarak gösterilmektedir. Sürekli olarak Kdv dahil nasıl gösterilebilir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted March 30, 2013 Author Share Posted March 30, 2013 featured products ve sepet ve ürün kategorileride aynı hata vardır. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 31, 2013 Share Posted March 31, 2013 Merhaba arkadaşlar ürün fiyatları sitede kdv dahil olarak gösteriliyor ama üye girişi yapınca kdv hariç olarak gösterilmektedir. Sürekli olarak Kdv dahil nasıl gösterilebilir? Merhaba hangi versiyonu kullandığını yazmamışsın , 1.5 + için ; admin panelinden ''yer '' yazan yere bas açılan listede vergiler yazan yeri seç , açılan sayfada alt kısımda vergileri aktif et seçeneğini işaretle ürünlerin kdv dahil olarak görünecek , ayrıca ürün yüklemesi yaptığında fiyatları yazarken vergi kuralı yazan yerde '' vergisiz '' olarak fiyat tanımlarsan kdv dahil fiyat müşetrine görünecektir. 1.4 + versiyonla için ; admin panelinden ödemeler yazan yere basın ve alt kısımdan '' vergiler'' yazan yeri seçin üst kısımda anlattığım şekilde vergiyi aktif edin ve ürün yüklerken vergisiz olarak fiyat tanımlaması yapınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted March 31, 2013 Author Share Posted March 31, 2013 Merhaba hangi versiyonu kullandığını yazmamışsın , 1.5 + için ; admin panelinden ''yer '' yazan yere bas açılan listede vergiler yazan yeri seç , açılan sayfada alt kısımda vergileri aktif et seçeneğini işaretle ürünlerin kdv dahil olarak görünecek , ayrıca ürün yüklemesi yaptığında fiyatları yazarken vergi kuralı yazan yerde '' vergisiz '' olarak fiyat tanımlarsan kdv dahil fiyat müşetrine görünecektir. 1.4 + versiyonla için ; admin panelinden ödemeler yazan yere basın ve alt kısımdan '' vergiler'' yazan yeri seçin üst kısımda anlattığım şekilde vergiyi aktif edin ve ürün yüklerken vergisiz olarak fiyat tanımlaması yapınız. merhaba 1.5.4 kullanıyorum dediğin gibi yapınca problem çözüldü ama check out yaptığımızda kdv hariç rakam yazıyor.yani vergisiz gibi,benim istediğim kdv dahil şu fiyat gibi yazmasıdır.bunun bir çözümü varmı? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted April 1, 2013 Share Posted April 1, 2013 merhaba 1.5.4 kullanıyorum dediğin gibi yapınca problem çözüldü ama check out yaptığımızda kdv hariç rakam yazıyor.yani vergisiz gibi,benim istediğim kdv dahil şu fiyat gibi yazmasıdır.bunun bir çözümü varmı? Merhaba üstte yazdığımı sanırım dikkatli okumadın ; ''ayrıca ürün yüklemesi yaptığında fiyatları yazarken vergi kuralı yazan yerde '' vergisiz '' olarak fiyat tanımlarsan kdv dahil fiyat müşterine görünecektir.'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted April 1, 2013 Author Share Posted April 1, 2013 (edited) gayet güzel okudum.ama anlatamamış olabilirim. ödeme kısmına geldiğinde vergisiz olarak seçtiğimizden vergi hariç yazmaktadır.bunu demek istemiştim. ürün sayfasında rakam istediğim gibi gözüküyor ama ödeme sayfasında detaylarda vergi hariç yerine vergi dahil yazılsa daha iyi olur.çünkü müşteriye vergi dahil son fiyatları söylemekteyiz. Yardımların için teşekkür ederim. Toplam ürünler (vergi hariç): 109,90 TL Toplam kargo (vergi hariç) 4,24 TL Genel Toplam (KDV Hariç): 114,14 TL Toplam vergi 0,76 TL Toplam: 114,90 TL Edited April 1, 2013 by worldbazaar (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted April 11, 2013 Share Posted April 11, 2013 Hocam problemi cozdun mu cozemedinmi? onu anlayamadim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bera_ramazan Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 kdv hariç kodu şudur {if $priceDisplay == 2} <br /> <span id="pretaxe_price"><span id="pretaxe_price_display">{convertPrice price=$product->getPrice(false, $smarty.const.NULL)}</span> {l s='tax excl.'}</span> {/if} bunu product.tpl den kaldırırsan bir sıkıntı çıkmaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Bunun icin kodda duzenlemeye gerek yok ki gruplardan ayarlayabiliyorsun kdv haric veya dahil gorunmesini. yani hangi gruba fiyat nasil gorunsun ayarlayabilirsin. Burda problem client grubunda kdv haric secilmis onu duzeltmeli. problemi cozup cozemedigini sormustum arkadasa cvp vermedi eger hala cozemediyse yazsin yardimci olalim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ps3z Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 Bunun icin kodda duzenlemeye gerek yok ki gruplardan ayarlayabiliyorsun kdv haric veya dahil gorunmesini. yani hangi gruba fiyat nasil gorunsun ayarlayabilirsin. Burda problem client grubunda kdv haric secilmis onu duzeltmeli. problemi cozup cozemedigini sormustum arkadasa cvp vermedi eger hala cozemediyse yazsin yardimci olalim. problem çözülmüştür.ilginize teşekkür ederim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 "Burda problem client grubunda kdv haric secilmis onu duzeltmeli" client nerede? bunu nasıl bulacağım? 1.6.0.9 versiyon kullanıyorum ve ana ekranda bütün fiyalarım kdv hariç fiyatları gösteriyor. Kdv dahi fiyatları ancak ödeme yaparken görebiliyor müşteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Şahin YILDIZ Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pardus3420 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Şahin bey 3 gündür uğraştığım bu sorunu sayenizde çözdüm teşekkürler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferhat Demir Posted November 16, 2016 Share Posted November 16, 2016 Şahin bey konu eski olduğu için görünmüyor bunu nasıl yapıyoruz acaba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts