devo Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Ahoj ahoj! Celý den!! zkouším různými způsoby rozchodit import csv. Problém zbývá jediný: stejný csv soubor mi funguje, když pošlu produkty do implicitní kategorie "iPods", ale pokud přiřadím produkty do nové kategorie (také csv importem před tím vytvořené - např. "Péče o obličej"), ve výpisu FO se do ní sice zapíšou ok, ale nefunguje jejich detailní stránka (Požadovaná stránka nebyla nalezena ). Ale v BO adminu vypadá všechno špígl nígl přiřazeno atd.Nevíte prosím, kde dělám chybu? Díííky moc, jestli někdo ví... Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted July 23, 2009 Author Share Posted July 23, 2009 Vyřešeno. Při importu kategorií NESMÍ být v csv souboru ve sloupci URL rewrited použitý znak podtržítka! (Pozor: v několika návodech zde je instrukce, že se v URL rewrited může používat pomlčka i podtržítko). bzla to blbost, ale ať jsem koukal, jak jsem koukal, trvalo to...;-). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts