bbydogan Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Arkadaslar kurulum icerisinde gelen su yukardaki yatay menu sildim sanirim ve bu modulu tekrar eklemeliyim. versiyonum 1.5.2 yardimci olabilirmisiniz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Merhaba Yusuf Bey, İlgili sürümün modül dosyaları içerisinden, silinen modülü tekrar yükleyip panelden aktif duruma getirdiğinizde sorun çözülecektir. Bu çalışmaları yaparken hata gösterim modunu açmanızı tavsiye ederim ki, herhangi bir olumsuz durumda hataları görebilelim. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 Merhaba Yusuf Bey, İlgili sürümün modül dosyaları içerisinden, silinen modülü tekrar yükleyip panelden aktif duruma getirdiğinizde sorun çözülecektir. Bu çalışmaları yaparken hata gösterim modunu açmanızı tavsiye ederim ki, herhangi bir olumsuz durumda hataları görebilelim. İyi çalışmalar. hocam o modul elimde yok iste nasil bulabilirim bilemiyorum da. kurulum klasorunden de cikaramiyorum yanlis bir sey yuklersem diye Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 (edited) Yusuf Bey, Buradan PS 1.5.2 versiyonunu indirebilirsiniz ve modules klasörü içerisindeki blocktopmenu modülünü yükleyebilirsiniz. Gelişmeleri iletirseniz, detaylı olarak yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin. Edited March 27, 2013 by shnslmz (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted March 27, 2013 Author Share Posted March 27, 2013 ok halloldu sahin kardesim. destegin icin cok tesekurler Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Rica ederim, Sorunun çözüldüğüne sevindim Bol kazançlar! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts