bubypl Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 (edited) Witam, Mam taki problem: Po zmianie w panel administratora/ klienci i na samym dole ustaw pola wymagane- zaznaczyłem telefon komórkowy pojawił się błąd podczas zakupów bez rejestracji. Chciałbym to cofnąć ale nie wiem gdzie. Przeszukałem w classes/address.php w protected (pla wymagane) nie ma tego pola (tel. komórkowy) a jednak wyrzuca mi błąd. w jakim jeszcze miejscu jest zapisane odwołanie do tego pola, aby je usunąć? Tymczasowo wyłączyłem możliwość zakupów bez rejestracji, i klient musi podać telefon komórkowy- ale nie wszyscy taki posiadają. /dzięki za ewentualną odp. Edited March 26, 2013 by bubypl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aro Posted March 27, 2013 Share Posted March 27, 2013 Wydaje mi się, że jest to błąd w wersji 1.5.3.1. Wczoraj wyszła nowa PS1.5.4.0 i tam ten błąd poprawiono. Informacja z changelog'a: "[-] FO : GuestAccount required phone" Pewności nie mam, ale może to ma związek z tą poprawką. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts