slock7 Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Witam wszystkich, chcialem sie dowiedziec czy znacie jakies bramki do platnosci w stylu authorize.net, ktore dzialaja w europie i mozna zaadoptowac do presty ? Chodzi mi o mozliwosc wpisania danych karty kredytowej przez klienta zza granicy i szybka transakcje. Paypal wolalbym trzymac jako opcje zapasowa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Polscy dostawcy płatności online tacy jak polcard ? ecard ? Koszta na początek spore, ale działa wyśmienicie :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
slock7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 Dzieki za info. A jaki jest poczatkowy koszt (chociazby przyblizony) takiego przedsiebwziecia bo nie moge sie doszukac na ich stronie konkretow ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 koszta ustalane są indywidualnie ale zwykle oscylują w granicach 600-1000 zł Później prowizja od transakcji 2-3% koszta na początek spore, ale są to niezawodne systemy i sprawdzone. Szkoda, że nie ma alternatyw (a jeżeli są, to proszę mnie wyprowadzić z błędu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 btw. zawsze można skorzystać z pośredników takich jak payu Link to comment Share on other sites More sharing options...
slock7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 Faktycznie sie cenia. W takim razie nie wiem czy jest to oplacalne przy niewielkiej sprzedazy. Postaram sie poszukac jeszcze jakiejs europejskiej bramki - musi cos byc Link to comment Share on other sites More sharing options...
slock7 Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 A czy PayU umozliwia taka opcje, ze klient wpisuje w sklepie swoje dane karty, akceptuje transakcje i na tym konczy sie sprawa, czy jest tak, ze w miedzyczasie odwiedza jeszcze specjalnie przygotowana strone PayU ? Nie wiem co na to goscie zza granicy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts