bbydogan Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Arkadaslar yardim lutfen. Siteye top horizontal menu modulu yukledim, site acilmaz oldu. Admin panele giriyorum siteye giremiyorum. yukledigim modulu sildim sorun hala ayni. basina gelen olmustur mutlaka neden kaynaklaniyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Merhaba Doğan Bey, Modülü yönetim panelinden kaldırdınız mı acaba? Ayrıca hata gösterim modu şu an kapalı sanırım, aktif ederek kontrol edebilir misiniz? Bu arada, eğer sorunu çözemezseniz, bilgilerinizi özel mesaj ile gönderirseniz yardımcı olmaya çalışırım, daha önce göndermiş olduğunuz bilgileri bulamadım maalesef. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 (edited) Sahin hocam ilginiz icin cok tesekurler. Modulu yonetim panelinden kaldirdim. hata bu Call to undefined method Category::hidecategoryposition() in /web/echafaudage/www/modules/blockcategories/blockcategories.php on line 122 Edited March 26, 2013 by bbydogan (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbydogan Posted March 26, 2013 Author Share Posted March 26, 2013 blockcategories modulunu desactive ettim ust menu kayboldu ama site acildi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 26, 2013 Share Posted March 26, 2013 Rica ederim, Sorunun çözüldüğüne sevindim Diğer modül ile ilgili olarak da, pozisyon uyumsuzluğu var sanırım, onunla ilgili olarak burada benzeri bir konu var, dilerseniz inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mert_1638 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 ben updateyi yanlislikta yükleyi tikldim site kitlendi bakımdadir yaziyo ugulamayi sildim yina aynı napsam aynı ya off Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted June 3, 2013 Share Posted June 3, 2013 ben updateyi yanlislikta yükleyi tikldim site kitlendi bakımdadir yaziyo ugulamayi sildim yina aynı napsam aynı ya off "Yönetim Paneli -> Tercihler -> Bakım" sayfasından Mağazayı aktif et: seçeneğini onaylamalısınız. Uyarı: lütfen tüm iletilerinizi kontrol ederek, yazım kurallarına ayrıkırı olan gönderilerinizi düzenleyiniz, aksi halde ceza alacaksınız! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts