Docicz Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Dobrý den,Chtěl bych se Vás zeptat, jestli nevíte někdo, jak z modulu Doporučené zboží na úvodní stránce vymazat veškerý sortiment zboží (3000položek) Při importu se mi všechno i naiportvalo do startsite a oddělávat produkt po produktu je otrava. Děkuji za rady Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 Dobrý den,Chtěl bych se Vás zeptat, jestli nevíte někdo, jak z modulu Doporučené zboží na úvodní stránce vymazat veškerý sortiment zboží (3000položek) Při importu se mi všechno i naiportvalo do startsite a oddělávat produkt po produktu je otrava. Děkuji za rady Jednoduše,stejnou cestou, jako jsi jej tam zapsal - tedy importem! V *CSV souboru si v Excelu nebo v Open Office (dle toho co používáš), extrahuj položku pro umístění do:kategorie/í...! Předchozí import při importění toho opraveného jednoduše smázni a máš hotovo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Docicz Posted July 31, 2009 Author Share Posted July 31, 2009 No právě já jsem importoval všechno naraz přes XML. Furt se mi nedaří, zkoším a pořád nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cvrkon Posted July 31, 2009 Share Posted July 31, 2009 vam se podarilo zprovoznit import? muzu se zepta jak? je tuna to jiny topic ale stale zadne uspokojive resni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts