Krystian Podemski Posted March 22, 2013 Share Posted March 22, 2013 (edited) Do pobrania stąd: http://goo.gl/fwTlb Moduł działa z wersjami 1.3, 1.4 i 1.5 Jak zainstalować? Wystarczy wrzucenie modułu z opcji "Dodaj moduł z mojego komputera" w zakładce "Moduły". Stronę docelową dla przycisku "więcej informacji", kolor tła i tekstu możemy ustawić w konfiguracji modułu. Jeśli ktoś chce coś dodać może to zrobić tutaj: https://github.com/i...ons/imp_cookies Zachęcam do polubienia: http://www.facebook.com/impSolutionsPL Edited March 22, 2013 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_smith Posted April 2, 2013 Share Posted April 2, 2013 Witam Przy szerokości 100% tekst ucieka po prawo za monitor. Ustawienia padding są ignorowane dla prawej strony. Przy ustawieniu szerokości na 94% div i tak jest do prawej krawędzi ekranu. Musiałem zwiększyć prawy padding aby przy pełnym ekranie odjechać od krawędzi. Przy zmniejszaniu okna lub na mniejszych ekranach prawy padding i tak jest ignorowany i tekst wychodzi za ekran. Teksty nie pojawiają się w BO do tłumaczenia i trzeba edytować w plikach. Po za tym wygląda OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted April 2, 2013 Author Share Posted April 2, 2013 W jakiej wersji nie pojawiają się tłumaczenia w BO? Tłumaczenia były robione w panelu wersji 1.5.3, a potem sprawdzane na wersji 1.4 - jedynie wersja 1.3 nie czyta tłumaczeń, trzeba je stworzyć od nowa ale to również w BO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Moduł został zaktualizowany do wersji 1.2.0, poprawiano w tym wypadku problem z indeksacją belki przez roboty indeksujące treść dla wyszukiwarek - teraz belka dla robotów w ogóle się nie wyświetla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Moduł teraz w wersji 1.3.0, większe możliwości personalizacji paska z informacją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertwww Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 witam, mam problem z instalacja modulu, gdy wrzucam adres podaje komunikat Nieznany typ archiwum, gdy wskazuja sciagniety plik to jak by go pobieral ale nie ma zadnego komunikatu, czy ktos moze mi podpowiedziec co robie nie tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 spróbuj rozpakować archiwum i wgrać je poprzez ftp do katalogu /modules/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 (edited) Jeśli chcesz zainstalować bezpośrednio z adresu to użyj URL: http://www.impsoluti...imp_cookies.zip Jeśli z panelu to jak wrzucisz moduł to w wyszukiwarkę modułów wpisz np. cookie i powinien wyskoczyć Edit: Aktualnie moduł w wersji 1.4.1, dodano możliwość wstawienia własnego tekstu i załatano kilka bug'ów. Edited April 18, 2013 by Krystian Podemski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertwww Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Jeśli chcesz zainstalować bezpośrednio z adresu to użyj URL: http://www.impsoluti...imp_cookies.zip Jeśli z panelu to jak wrzucisz moduł to w wyszukiwarkę modułów wpisz np. cookie i powinien wyskoczyć teraz nie ma komunikatu o nieznanym typie archiwum, ale dalej nie widze go w wyszukiwarce ani po rozwinieciu, wrzucalem w kilka folderow modules na serwerze recznie ale nie wiem czy dobrze trafilem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Jaką masz wersję PrestaShop w ogóle? I jakim cudem masz kilka folderów modules na serwerze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 teraz nie ma komunikatu o nieznanym typie archiwum, ale dalej nie widze go w wyszukiwarce ani po rozwinieciu, wrzucalem w kilka folderow modules na serwerze recznie ale nie wiem czy dobrze trafilem i chyba w Tym problem jest możesz po sobie posprzątać ? , o ile pamiętasz gdzie kopiowałeś ręcznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertwww Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Panowie, przepraszam, męczyłem się nad tym kilka godzin, a w filtrze miałem ustawione tylko aktywne moduły Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystian Podemski Posted April 18, 2013 Author Share Posted April 18, 2013 Epicko Tak czasem bywa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 wybaczamy )))) )))) da się tego nie zauważyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertwww Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 A nieprzespana noc ? nie zaszkodzi pewnie po mnie posprzatac, pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
charlie123 Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Ooo siema, nie wiedzialam ze tu Polskie forum mamy Te info o cookies to rzeczywiscie trzeba ustawic czy policja sciga za to czy cos? Klientow bedzie wkurzac chyba takie ciagle klikanie na X? Czy to tylko w polsce czy w UK tez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 to w całej unii europejskiej ale warto zaznaczyć, że jedynie w Polsce wyszedł z tego taki kacapoł ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
rodosik Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Mogę odświeżyć temat? Mam wersję PrestaShop 1.6.0.9 Moduł zainstalowany i zkonfigurowany, ale nic się nie wyświetla Możliwe, ze nie współgra z szblonem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts