Angelo Stoikopoulos Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Γεια και χαρά σας , ασχολούμαι και εγώ με το presta . Θα ήθελα την βοήθεια σας ή τις ιδέες σας για το παρακάτω θέμα . Θέλω να δημιουργήσω προσφορές σε στυλ 2+1 ή 5+1 και πάει λέγοντας . Δηλαδή το ίδιο προϊόν που έχω στον κατάλογο να το βγάζω και σε προσφορά. Μία ιδέα είναι να δημιουργήσω προϊόντα με αυτόν τον τίτλο (2+1) και να είναι διαθέσιμα παράλληλα με το ίδιο προϊόν μεμονωμένα . Φαντάζομαι όμως ότι αυτό , οπτικά τουλάχιστον, δεν είναι ότι καλύτερο . Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kogkalidis Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 Γεια και χαρά σας , ασχολούμαι και εγώ με το presta . Θα ήθελα την βοήθεια σας ή τις ιδέες σας για το παρακάτω θέμα . Θέλω να δημιουργήσω προσφορές σε στυλ 2+1 ή 5+1 και πάει λέγοντας . Δηλαδή το ίδιο προϊόν που έχω στον κατάλογο να το βγάζω και σε προσφορά. Μία ιδέα είναι να δημιουργήσω προϊόντα με αυτόν τον τίτλο (2+1) και να είναι διαθέσιμα παράλληλα με το ίδιο προϊόν μεμονωμένα . Φαντάζομαι όμως ότι αυτό , οπτικά τουλάχιστον, δεν είναι ότι καλύτερο . Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τον χρόνο σας . Το ίδιο προϊόν που έχεις θα του κάνεις προσφορές.. Δηλαδή από 2 προϊόντα έκπτωση 33% για να σου βγάλει το 3ο δώρο.. Η από 5 έκπτωση 1/6.. και πάει λέγοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts