Capricho Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Uměl by někdo nebo jestli neexistuje nějakej modul měnící se hlavičky?Měl bych takovouhle představuhttp://www.gameshop.cz/myslim jen ten obrazek s tema cislama obrazku nebo klidne i bez cisel ale aby se to menilosamozřejmě s odkazem třeba na danej produkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted July 20, 2009 Author Share Posted July 20, 2009 umel by nekdo nastavit do hlavičky tohle?myslim ze by se to mohlo hodne lidem hodit example.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 24, 2009 Share Posted July 24, 2009 umel by nekdo nastavit do hlavičky tohle?myslim ze by se to mohlo hodne lidem hodit No pěkný,trochu si s tím pohraju a dám do SZ info! Jinak pro prezentaci produktů vrámci e-shopu je celkem dobrý (potřebuje trochu doladit) modul sotewsadds - a co umí? Vkládá do záhlaví (tam především), levý a pravý sloupec, libovolně na celou index stránku, do zápatí a na střed indexu: libovolné reklamní prvky dle zvolených kritérií! Pracuje s formáty .jpeg, .jpg, .png, .bmp or .gif a hlavně .SWF a dodatečně i s .htmlGrafické prvky můžete v administraci modulu libovolně povolovat nebo nastavovat jejich velikost rozlišení. Tento modul je celkem vhodný pro již zmíněnou prezentaci, v kombinaci se souborem .swf to bude dost silná efektivní reklama něčeho vyjmečného! Veškeré takto zavěšené prvky v modulu lze nastavit jako klikatelné s volbou otevření v novém okně ano či ne ap.Modul si dohledejte ve foru,češtinu mohu poslat, neb jsem jej přeložil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 pokud byste dal dohromady tu hlavicku tak by to bylo super. jinak moje tema je v podstate klasicka presta jen lehonce poladena.Ten modul co jste zminil vyzkousim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted July 25, 2009 Author Share Posted July 25, 2009 tak sem prubnul ten modul na reklamy a je dobrej ale chyby mi tam ta cestina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 25, 2009 Share Posted July 25, 2009 tak sem prubnul ten modul na reklamy a je dobrej ale chyby mi tam ta cestina Zdar,češtinu - resp. můj překlad dodám v neděli, válím si šunky na mácháči a mám tady jen notebook bez Presta files Link to comment Share on other sites More sharing options...
a-z PCservis Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 Zdar,jak to vypadá s češtinou? (je neděle)js Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted July 26, 2009 Author Share Posted July 26, 2009 ja sem si tam zatim napsal "top produkt" ale radi bych cestinu abych si tam mohl napsat "nabídka" takhle mi to kurvi to dlouhy í Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 26, 2009 Share Posted July 26, 2009 ja sem si tam zatim napsal "top produkt" ale radi bych cestinu abych si tam mohl napsat "nabídka" takhle mi to kurvi to dlouhy í Vše ostatní upravit v menu BO modules: Sote.... cs.phpcs.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xbung_cz Posted November 16, 2009 Share Posted November 16, 2009 Dobry den,poradi mi nekdo prosim, asi delam neco spatne, modul nainstalovan, ale kdyz chci vlozit .swf tak se neojevi, zkousel jsem davat i do header,top.... napise No template found, mam PS 1,2diiky za kazdou radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 ja sem si tam zatim napsal "top produkt" ale radi bych cestinu abych si tam mohl napsat "nabídka" takhle mi to kurvi to dlouhy í Vše ostatní upravit v menu BO modules: Sote.... cs.php V PS 1.1.0.5 jsou všechny funkce relevantní - netýká se verze 1.2 proto mi nepište privátní msg ohledně tohoto problému, mě verze 1.2 vůbec nezajímá... thx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts