Capricho Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Podarilo se to nekomu zprovoznit?ja to naistaluju a nastavim vsechno ok ale nechce se mi to nikde zobrazit.vcem muze byt chyba?http://www.prestashop.com/forums/viewthread/17546/modules/module_wiznav_2_dot_1_dot_3__cat_addon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Ovesný Posted July 19, 2009 Share Posted July 19, 2009 Mě to taky nejde Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clerc Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Zmenili ste header.php a header.tmp podľa info.txt?U mňa na testovacej stránke to ide bez problémov. Info.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted August 22, 2009 Share Posted August 22, 2009 Zmenili ste header.php a header.tmp podľa info.txt?U mňa na testovacej stránke to ide bez problémov. Jo, mě to funguje korektně, jenže zatím využití tohoto modulu nevidím jako reálné, přijde mi to jako splácanina vhodná leda tak pro statický nebo jiný katalog - nikoliv e-Obchod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts