androidfreelance Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Var 2 hataları : adres ile hiçbir bölge maç Geçersiz taşıyıcı veya seçilen herhangi bir taşıyıcı Diye ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 Var 2 hataları : adres ile hiçbir bölge maç Geçersiz taşıyıcı veya seçilen herhangi bir taşıyıcı Diye ne yapmam lazım arkadaşlar lütfen yardım edermisiniz.. Merhaba admin yönetim kısmında kargo bölümü düğmesine basın ve kargo şirketi ,kargonun taşıyacağı ağırlık ,kargonun taşıyacağı fiyat limitini ve taşıma yapacağı ülke ve şehir tanımlamalarını yapabileceğin seçenekler çıkacak bu tanımlamaların hepsni yapmanız gerekli ayrıca bu tanımlamalardan sonra kargo şirketi için taşıma ücreti tanımlamanız gerekecek, bittiğinde kontrol edin sorun olursa yardımcı olurum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androidfreelance Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 merhaba maıl adresımmı yazsam eklesınız sıze bı yönetım panelı acsam yapsanız olurmu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 18, 2013 Share Posted March 18, 2013 merhaba maıl adresımmı yazsam eklesınız sıze bı yönetım panelı acsam yapsanız olurmu ? Merhaba bu videoda açıklamalar var buraya tıkla eğer yine yapamazsan çözümleriz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
androidfreelance Posted March 18, 2013 Author Share Posted March 18, 2013 [email protected] ekledım adresını var gene sıkıntı baktım ona usta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts