wild Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 (edited) Herkese merhaba templamonsteraki temayı kurdum ama temada ürün resimleri bölümünde kayma yaşanıyor. Bi türlü problemi düzeltemedim. Çözüm: Temanın beraberinde gelen sql dosyasını mysql a import ettiğimizde sorun ortadan kalkıyor. Edited March 19, 2013 by wild (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 Herkese merhaba templamonsteraki temayı kurdum ama temada ürün resimleri bölümünde kayma yaşanıyor. Bi türlü problemi düzeltemedim. Merhaba bu temayı bende kurmaya çalıştım aynı sorunu bende yaşadım , tema 1.5 için hazırlanmış ve ben 1.5.3 versiyonda kullanmak istedim sanırım uyumsuzluk bu sebepten daha sonra başka bir tema tercih ettim. İstersen 1.5 versiyonu ile deneyebilirsin eğer sorun yoksa , versiyonu yeni sürüme yükselt . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Merhaba bu temayı bende kurmaya çalıştım aynı sorunu bende yaşadım , tema 1.5 için hazırlanmış ve ben 1.5.3 versiyonda kullanmak istedim sanırım uyumsuzluk bu sebepten daha sonra başka bir tema tercih ettim. İstersen 1.5 versiyonu ile deneyebilirsin eğer sorun yoksa , versiyonu yeni sürüme yükselt . 1.5.1 kurulu sistemde bir türlü düzenliyemedim şunu konuya bakan çok yardım eli uzatan yok :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 17, 2013 Share Posted March 17, 2013 1.5.1 kurulu sistemde bir türlü düzenliyemedim şunu konuya bakan çok yardım eli uzatan yok :/ 1.5 orjinal dosyalarıyla ftp . klasöründe yada farklı bir yerde siteadın.com / shop isimli, bir klasör oluşturup denermisin ( 1.5 Orjinal dosyalarıyla ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wild Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 1.5 orjinal dosyalarıyla ftp . klasöründe yada farklı bir yerde siteadın.com / shop isimli, bir klasör oluşturup denermisin ( 1.5 Orjinal dosyalarıyla ) , Dedeğin şekilde denedim öylede olmadı ustalardan konuya el atmasını istiyorum..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 30, 2013 Share Posted March 30, 2013 Sorun halâ devam ediyor mu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts