Inuska Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Mám bývalý eshop, který nyní funguje jen jako online katalog, a potřebuji ho upgradovat. Ve verzi 1.3.7. mi nefunguje a nikdy nefungovalo vkládání obrázků a souborů do CMS stránek, dříve to tolik nevadilo, nyní ale potřebuji dát na stránky například soubory ke stažení pro obchodní partnery. Pomoc ocením i finančně, pokud je to složitější proces. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Upgrady jsou někdy peklo a často zbytečné. Opravdu obrázky v CMS nefungují? To se mi nějak nezdá. V 1.3.1 mi to jde docela pěkně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted March 19, 2013 Author Share Posted March 19, 2013 Upgrady jsou někdy peklo a často zbytečné. Opravdu obrázky v CMS nefungují? To se mi nějak nezdá. V 1.3.1 mi to jde docela pěkně. Opravdu ne. Chybí tam editor souborů. Úplně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuk66 Posted March 19, 2013 Share Posted March 19, 2013 Na co editor souborů? Vytvořím si třeba v /img složku cms a tam ukládám všechny obrázky pro CMS. Pak při editaci stránky vložím obrázek a uvádím celou cestu k němu - třeba http://domena.cz/img/cms/muj_obrazek.jpg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inuska Posted March 21, 2013 Author Share Posted March 21, 2013 To by taky šlo, pravda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts