E.D. Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 (edited) Elköltöztettem egy prestashop-ot egy új szerverre. Viszont az admin felületen költözés óta nem működik 1-2 helyen rendesen a mentés. Termékeknél pl mentek, feldob egy 404-es hibát, visszalépek előző oldalra (a termékhez) megint rányomok a mentésre, és akkor már elmenti rendesen. Viszont a kedvezményes árat és a kategóriát ekkor sem menti hozzá. A státusok mentése meg totál nem működik. További részletek: a ps régi és új helyen is aliaszként működött. És a 404-es hibánál is azon problémázik, hogy a fődomain-on nem találja az adott elérési utat... További részletek kicsit kifogásolható angolságommal: http://www.prestasho...ve-or-not-save/ Edited March 17, 2013 by E.D. (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 cashe-t ürítettél böngészőben? szolgáltató szerverkonfigurációja megegyezik az előzővel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Igen és igen. Egyébként egy subdomain-on ugyanott teljesen jól működik egy másik (teszt) prestashop. Mindenféle hiba nélkül. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 elég érdekes. Volt már hasonlóm akkor FTP fájlátvitel probléma volt (másolás közben a program "elfelejtett" néhány admin mappabeli fájlhoz tartozó byte-okat átvinni ), szoktam csinálni az adminról egy mentést és utána megint ráindítani a másolást felülírással. Esetleg ha így sem akarja az igazat akkor szívesen megnézném magát a motort egy saját tárhelyen (ha kell csinálok egy teszt FTP elérést egy adott mappára Neked ahova feltöltheted) és megnézzük előjön-e ott is a probléma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 Próbálkoztam már vele, de nem jött helyre sajnos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 htaccess-re gyanakodom. Itt részletezem: http://prog.hu/tudastar/164643/Fodomain+404-es+oldalra+iranyit+alias+alol+ps+admin+mentes.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
pattila01 Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 fogalmam sincs mi lehet a gond. Ha gondolod, és a prog.hu-ról sem jön válasz akkor megpróbálhatjuk az én szerveremen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.D. Posted March 17, 2013 Author Share Posted March 17, 2013 Úgy tűnik sikerült megoldani: http://prog.hu/tudastar/164643/Fodomain+404-es+oldalra+iranyit+alias+alol+ps+admin+mentes.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts