U.K. Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 שלום לכולם מעוניין לרכוש תרגום לעברית לטמפלייט בסיסי של פרסטה שופ 1.5.2 R.T.L עם R.T.L הבק אופיס - לא חייב בעברית וכמובן אין צורך ב תודה מראש ליצירת קשר [email protected] [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 מה לא טוב בקובץ התרגום של פרסטה באתר התרגומים? Link to comment Share on other sites More sharing options...
U.K. Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 שלום לך (אני חדש כאן ולכן חוסר הידע שלי, בבקשה, איך אני מגיע לקובץ התרגום של פרסטה באתר התרגומים (קישור RTL דבר נוסף, האם הטמפלייט הבסיסי 1.5.2 מכיל בילד אין אפשרות ל או שזה נעשה באופן "ידני תודה מראש על העזרה Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 זה מאוד פשוט, למען האמת: במסך הניהול שלך, עבור ל: Localization -> Translations -> Language you want to add or update בחר Hebrew והוסף עבור ל: Localization -> Languages והפעל את העברית, כולל עדכון ההגדרה Is RTL Language. זהו. בהצלחה. ראה פה.הטמפלייט תומך ב- RTL. צריך פשוט לעדכן את הכיווניות. אין צורך היום לקנות תרגום לפרסטה. יש טעם לשלם רק אם אתה זקוק למישהו שיבצע עבורך תרגום ספציפי למודול ספציפי או התאמה לתבניות מייל בעברית או ישור לימין של מודול מסוים (וזה רק אם לא מצאת תשובה פה בפורום) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
U.K. Posted March 16, 2013 Author Share Posted March 16, 2013 !!! קודם כל תודה על העזרה , הוספתי את האפשרות לעברית, וזה עובד מעולה בדיוק לפי מה שכתבת RTL בקשר ליישור לימין מוסר לי את ההודעה הבאה Your .htaccess file must be writable. תודה על העזרה אורי Link to comment Share on other sites More sharing options...
AppleEater Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 נסה לעבוד לפי השרשור הזה. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts