maxart Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 (edited) Witam przeniosłem sklep na nowy serwer VPS, wszystko śmiga ładnie pięknie ale niektóre linki nie działają (wszystkie produkty, mapa strony, koszyk, wyszukiwanie czy promocje...) wyskakuje 404. Wyczyściłem cache - nie pomogło. Szukałem czegoś w konfiguracji presty - nie znalazłem nic. Przyjazne url - wyłączone. Admin nowego serwera odpisał mi: musi Pan pobrać swieze regulki rewrite dla presty gdyż te są archaiczne i niepoprawnie parsuja linki Niestety nie wiem skąd te reguły pobrać i jak je zaimplementować. Edited March 14, 2013 by maxart (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BKonieczny Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 A co to za hosting? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 29, 2013 Share Posted March 29, 2013 Mam wrażenie, że Cię trochę zbyli tym komentarzem. Skoro na wcześniejszym hostingu wszystko było ok to czemu na nowym zganiają to na "archaiczność" ? Co to za hosting? Zrób anty-reklamę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts