mello Posted March 14, 2013 Share Posted March 14, 2013 Ahoj, v produkt listu se mi spatne zobrazuje tlacitko "pridat do kosiku" Nastavim: Lze objednat, presto ze zbozi neni skladem Tlacitko objednavky v produkt listu je sede a neaktivni. V detailu produktu se zobrazuje spravne a lze vyrobek objednat. Pri ciste instalaci se chyba nevyskytuje, po nejake dobe pouzivani eshopu se objevi. Objevila se mi jak na Prestashopu 1.5.2, tak na 1.5.3.1. Chybu v php jsem neobjevil. Zadne reseni co jsem nalezl na internetu mi nepomohlo. Co s tim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mello Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 (edited) x Edited March 15, 2013 by mello (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mello Posted March 14, 2013 Author Share Posted March 14, 2013 (edited) Po dvou dnech trapeni jsem prisel na to co chybu zpusobuje. Kdyz se zacne pouzivat block layered. Presto, ze je povoleno zbozi, ktere neni skladem objednat, tak je tlacitko "pridat do kosiku" neaktivni. Po odinstalovani blocku layered zase funguje jak ma. Vedel by nekdo jak opravit tuto chybu? Edited March 15, 2013 by mello (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mello Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 (edited) Uz nekdo nasel reseni? V eshopu jsem to udelal tak, ze jsem nefuncni tlacitko schoval a v prekladech misto textu "neni skladem" jsem napsal "k dispozici". Jenze ted od vyrobku s ID 51 a vys zase vse funguje jak ma... takze co s tim? Do ID 50 to nejde od ID 51 ano a ted mam na eshopu bordel a lidi si mysli, ze z nich delam blbce, kdyz na product listu je napsano skladem a v detailu ze neni... Edited April 17, 2013 by mello (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts