p0ldek Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 (edited) Witam mam parę problemów zanim je wymienię opiszę do czego dążę. Mianowicie postawiłem prestę 1.5.3 i chciał bym mieć sklep bez cen i możliwość zebrania produktów do koszyka i po udanych zakupach. Info o tych „zakupach” na maila z danymi klienta i co wybrał. Albo coś koło tego. Ponieważ nie mogę umieścić cen w swoim sklepie bo będę przydzielał rabat indywidualny zależny od klienta i ilości produktów. Tak samo pod czas realizacji zakupów nie chcę zakładki bodajże 5 Płatności i 4 Dostawca też jest mi obojętny. A teraz punktowo: Jak wyłączyć cenę produktu Jak gotowe zamówienie wysłać na maila Czy da się w podstawowym szablonie jak wejdę w kategorię żeby produkty wyświetlały się dwa w lini. Nie znam się jeszcze na prescie, co zamierzam zmienić, nie mniej czas mnie goni. Moje rozwiązania nie koniecznie mogą być najlepsze lub też trafne, dlatego proszę o wyrozumiałość. Docelowo oczywiście zamierzam w pełni korzystać z rozwiązań presty jak Płatności czy Dostawcy. Proszę raczej o ogólne wskazówki gdzie czego szukać, bez instrukcji gdzie co klikać. Edited March 11, 2013 by p0ldek (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Można wykorzystać w jakiś sposób tryb katalogu w PS lub blok listy życzeń aby ułatwić po części zadanie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts