raf200 Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 nie moge sobie poradzić ze zmianą przezroczystości loga w pliku header.tpl mojego szablonu nie ma kodu odpowiedzialny za wyświetlenie logo, więc nie wiem gdzie zmienić rozszerzenie pliku z JPG na PNG czy ktoś rozwiązał ten problem .? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 wgraj na serwer plik png i zapisz go jako jpg, okrężnie, ale problem będzie z głowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 raf200 Posted March 11, 2013 Author Share Posted March 11, 2013 Dzięki Wielkie twój Sposób działa w 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolbin1 Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 ja mam taki sam problem ale nie wiem gdzie wgrać ten plik pomocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 możesz też zmienić opcję w back office preferencje > zdjęcia ponizej masz opcję przestawienia formatu plików: zaznacz opcję aby wykorzystywać format png dla wszystkich obrazów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 karolbin1 Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 jest, działa! dzieki a jeśli będę wgrywał zdjęcia produktów w jpg to czy jakieś komplikacje mogą wystepowac czy nie ma to żadnego znaczenia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vekia Posted June 29, 2013 Share Posted June 29, 2013 nie ma to absolutnie żadnego znaczenia, wszystko będzie działać tak jak powinno Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 djsienka Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 możesz też zmienić opcję w back office preferencje > zdjęcia ponizej masz opcję przestawienia formatu plików: zaznacz opcję aby wykorzystywać format png dla wszystkich obrazów. Dzięki. A ja tak się męczyłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
raf200
nie moge sobie poradzić ze zmianą przezroczystości loga w pliku header.tpl mojego szablonu nie ma kodu odpowiedzialny za wyświetlenie logo, więc nie wiem gdzie zmienić rozszerzenie pliku z JPG na PNG czy ktoś rozwiązał ten problem .?
7 answers to this question
Recommended Posts