raf200 Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 pobrałem ze strony prestashop darmowy szablono nazwie "black and white" i nie mogę wprowadzić zmian w pliku global.css gdy próbuje go po zmianie np.koloru tła wrzucić na serwer wyskakuje błąd tak jak byłby ten plik zabezpieczony a atrybutów też nie da się zmienić, na domyślnym szablonie co dostajemy przy instalacji presty wszystko było dobrze i mogłem edytowac i zapisywać zmiany w global.css czy ktoś miał taki problem.? i mam jeszcze pytanie jak usunąc nieużywane szablony bo z tym niestety tez mam problem nie chcą się usuwac wszystkie pliki , z góry dziękuje za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Jaki błąd pojawia się przy wrzuceniu na serwer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf200 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 "błąd krytyczny" tak pisz w filezilla Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Zmiana nazwy pliku na serwerze nie zdaje rezultatu ? Wygląda na problem z serwerem a nie prestą ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf200 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 niestety zmiana nazwy nie pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
raf200 Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 (edited) jestem na etapie usuwania calej presty z FTP lecz niektóre pliki niechcą się usunąc przeważnie są to modyły np.kategorii które zostały wczesniej odinstalowane.a nie można usunąc ich z ftp zostają foldery z zawartoscią na ftp (mails) (modules) (translations) -ich nie mogę usunąc Edited March 10, 2013 by raf200 (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts