karelzemek Posted July 15, 2009 Share Posted July 15, 2009 Zdravím,mám eshop s oblečením, čili u každé mikiny či trika mám předdefinované "kombinace" xs,s,m,l,xl,xxl. Každá z "kombinací" je na skladě v různém množství a toto množství se často mění (prodávám i jinde než na eshopu). Jak mám aktualizovat stav skladu? Přes csv jde importovat pouze celkové množství (čili součet všech kombinací), zkoušel jsem i modul "mass update" tam je ovšem problém obdobný jako u csv....Co s tím? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 16, 2009 Share Posted July 16, 2009 Zdravím,mám eshop s oblečením, čili u každé mikiny či trika mám předdefinované "kombinace" xs,s,m,l,xl,xxl. Každá z "kombinací" je na skladě v různém množství a toto množství se často mění (prodávám i jinde než na eshopu). Jak mám aktualizovat stav skladu? Přes csv jde importovat pouze celkové množství (čili součet všech kombinací), zkoušel jsem i modul "mass update" tam je ovšem problém obdobný jako u csv....Co s tím? A v čem je problém?Já to mám třeba tak, že pro každého výrobce mám samostatný CSV s názvem výrobce, pakliže dojde k naplnění skladových zásob, jednoduše CSV upravím na zvolený počet. Před importem volím možnost vymazání všech uložených dat - vymaže jen ty, které importujeme, no a importem dojde k update stavu v e-shopu.Massupdate je na houno!Připadá mi nedotažený a bez užitku, vhodnější je tohle provádět via CSV, tedy mě to tak vyhovuje no! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karelzemek Posted July 16, 2009 Author Share Posted July 16, 2009 Mno jenže přes CSV lze aktualizovat jen položku "MNOŽSTVÍ" a to se v mém případě skládá ze součtu kusů na skladě od xs, s, m, l, xl, xxl - KOMBINACÍ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomoas Posted January 7, 2013 Share Posted January 7, 2013 (edited) Memntalne resim stejny problem, jak si ho vyresil ty? Edited January 8, 2013 by tomoas (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tz Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Mám problém. PrestaShop 1.5.2.0 U některých položek zboží jsem vytvořil kombinace. Takové zboží se zobrazuje správně (tzn. počet kusů skladem, vliv na cenu). Ostatní zboží, které nemá kombinace (v importním CSV souboru pro kombinace nejsou tyto položky zadány) se změnilo množství skladem na 0 a zboží je nedostupné. Má se do souboru CSV pro kombinace zadávat nějaký text i pro zboží, které nemá kombinace? Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mysha Posted February 13, 2013 Share Posted February 13, 2013 Mno jenže přes CSV lze aktualizovat jen položku "MNOŽSTVÍ" a to se v mém případě skládá ze součtu kusů na skladě od xs, s, m, l, xl, xxl - KOMBINACÍ.... Vyřešil jste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 to bude asi na napsani vlastniho reseni - tech kombinaci muze byt nekonecne mnozstvi (mikina x barva x velikost x nic dalsiho me nenapada) :-) ... v každém případě by csv muselo nest informace o vsech kombinacich a predevsim by se nekde musela poznat vazba tech kombinaci. klidne zanalyzuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts