Mrdp Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) İnformations katagorisindeki sayfaları nereden editliyoruz veya değiştirebiliyoruz.. Delivery About Us vs vs Edited March 8, 2013 by Mrdp (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantina Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 (edited) Back office -> Preferences -> CMS Buradan dilediğiniz şekilde sayfa ekleyebilir ve halihazırdaki sayfaları düzenleyebilirsiniz. Edited March 8, 2013 by constantina (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdp Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Halihazırdaki sayfaları editleyemiyorum. Sıkıntı burada.. sayfanın altında PrestaShop] Fatal error in module 0f6390f870453fb9dab25e8316204e4408674560.file.toolbar.tpl: Undefined index: class gibi bir mesaj alıyorum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
constantina Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Farklı bir modülde sayfa altında benzer bir hatayı ben de almıştım. Dosya izinlerimi düzenlediğimde sorun çözüldü. Mesela "modules" klasörünün (alt dosyaların ve klasörlerin değil, sadece "modules" isimli klasörün) izinlerini 755 yaptığımda pek çok sorun çözüldü. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdp Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 Dosya ve dizin izinlerine tek tek bakıyorum bir sıkıntı yok olması gibi. Ama cms blogunun altından Hiç bir sayfayı editleyemiyorum. Yeni sayfa ekleyemiyorum.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 8, 2013 Share Posted March 8, 2013 Halihazırdaki sayfaları editleyemiyorum. Sıkıntı burada.. sayfanın altında PrestaShop] Fatal error in module 0f6390f870453fb9dab25e8316204e4408674560.file.toolbar.tpl: Undefined index: class gibi bir mesaj alıyorum.. Merhaba kullanmış olduğunuz modül hata vermekte , en uygun çözüm kullanmış olduğunuz pretashop versiyonunun orjinal dosyalarını ( clases ,css ve modül) dosyalarını eskilerini silip tekrar yüklemenizdir ve tabii ki önce yedeklerini almalısınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrdp Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 clases ,css ve modül kalsörlerini komple silip orjinallerini tekrar atmama ragmen hatalar devam ediyor.. CMS altındaki sayfaları düzenleyemedim hala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sadece 35 Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 clases ,css ve modül kalsörlerini komple silip orjinallerini tekrar atmama ragmen hatalar devam ediyor.. CMS altındaki sayfaları düzenleyemedim hala.. Merhaba sitenizin admin klasörünü silin ve orjinal dosyayı tekrar yükleyin , çünkü yazdığınız hata mesajı modüllerden kaynaklı bir hata mesajı olduğundan dolayı mödül dosyalarını tekrar yüklemenizi önermiştim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts