kornfr333k Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 (edited) Salutare, Am descoperit o problema si nu prea reusesc sa o rezolv. In momentul in care adaug ceva in cos si vreau sa duc comanda pana la final, pagina in care ar trebui sa aleg adresa de livrare este goala, fara niciun template, doar cu pasii insirati. Exista posibilitatea sa fi modificat vreun fisier si sa fi stricat ceva dar nu imi pot imagina ce fisier e. Inainte mergea bine, l-am tot testat dar acum vad ca face asa. Am atasat niste poze sper sa se inteleaga. Am nevoie de un pic de ajutor, pentru ca nu gasesc problema, nu stiu de la ce ar putea fi si in momentul de fata nu se poate comanda nimic de pe site. Multumesc Sebi Edit: am dat display errors on si mi se genereaza urmatoarea eroare: Fatal error: Call to a member function isVirtualCart() on a non-object in /home/.../public_html/cache/smarty/compile/eb17de0e45d067fb32004fd9ce556f8a787edd8b.file.order-address.tpl.php on line 332 Edited March 6, 2013 by kornfr333k (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornfr333k Posted March 6, 2013 Author Share Posted March 6, 2013 Am rezolvat, Am gasit cu greu pe cineva care avea aceeasi problema si se pare ca e generata de un modul: slideOut de la RSI , modul pe care il aveam si eu instalat. Acum totul merge fara probleme. Post original: http://www.prestashop.com/forums/topic/199871-erreur-au-step1-de-la-commande/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorosviorel Posted March 20, 2013 Share Posted March 20, 2013 Mrs mult, aveam aceasi problema. Ma ajutat si pe mine. Thanks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts