laserayaneh Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 (edited) سلام به دوستان عزیز من میخواستم لینکی را در قسمت پایین شاخه ها ایجاد کنم مثلا با نام تمام کالاها که با کلیک روی این لینک تمام کالاهای فروشگاه بصورت مرتب و به تعدادی که در قسمت مدیریت مشخص شده است نماش داده شوند. البته بتوان کالاهای نمایش داده شده را بر حسب قیمت - نام و ... بصورت صعودی / نزولی مرتب کرد. مثل لینک زیر در یک سایت فروشگاهی از دوستانی که راهنمایی میکنم خیلی سپاسگزارم علیرضا Edited August 5, 2013 by laserayaneh (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mehrshad Zakerian Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 کافیه شما یک شاخه ایجاد کنید و تمام محصولات را به آن متصل کنید. اسم شاخه رو هم بذارید تمام محصولات Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserayaneh Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 سلام دوست محترم خیلی ممنون از راهنمایی شما من از روش بهتری این مورد را حل کردم. سپاسگزارم Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapbuy Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 (edited) من میخام که صفحات : کارتریج و قیمت تبلت و گوشی موبایل رو مثل لیست اکسل در بیارم آیا امکانش هست ؟ ممنون میشم پاسخ بدید Edited June 8, 2013 by lapbuy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lapbuy Posted June 8, 2013 Share Posted June 8, 2013 (edited) امکانش هست که تبلت ها و گوشی موبایل ها و حتی قطعات لپ تاپ رو بصورت لیست در فایل اکسل در آورد ؟ خیلی خیلی مهم هستش please Help .... Edited January 18, 2019 by lapbuy (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahdi Shad Posted June 16, 2013 Share Posted June 16, 2013 سلام دوست عزیز شما که در انجمن پشتیبانی پارسی عضو هستید. بهتر است همونجا مطرح کنید این کار امکان پذیر هست و کافیه از طریق بازارچه درخواست بدید تا براورد هزینه و زمان بشه پیروز باشید Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserayaneh Posted January 6, 2019 Author Share Posted January 6, 2019 سلام دوستان این کار را با نوشتن و تغییر در چند فایل انجتم داده ام که میتوانید نمونه آنرا را در سایت زیر مشاهده نمایید. https://www.azarparto.com/ https://www.azarparto.com/all-products خیلی ممنون Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts