snlbyr Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 (edited) Merhaba arkadaşlar, Hazırlamakta olduğumuz web sitemiz " http://www.oyuncakhikayesi.net ".Stabil bi çalışma elde etmemize rağmen temayla ilgili halen çözemediğimiz sorunlar var.Bu son bi kaç aşamada yardımcı olacağınızı düşünüyorum.Sayfayı ziyaret ederseniz zaten sorunu anlayacaksınız.Kategori sayfalarının "http://www.leotheme....=leo_sportshoes" bu örnekte olduğu gibi olmasını ve ana sayfayla ürün sayfasınında sağa doğru yayılmasını istiyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür eder vereceğiniz cevapların modern tema uygulamalarını takip eden arkadaşlar için bi yol göstermesini temenni ederim...Saygılar... Edited March 3, 2013 by snlbyr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snlbyr Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 (edited) Hala yardım bekliyorum arkadaşlar...Gerekli incelemeleri yapmama rağmen hala istediğim görüntüyü yakalayamadım... Edited March 4, 2013 by snlbyr (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Merhabalar, Aslında basit bir sorun aşağıdaki sayfayı inceleyerek kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz., homefeatured modülünün css dosyalarını düzenleyerek bu sorunu çözebilirsiniz. Daha önce benzeri durumlar detaylı olarak anlatılmıştı forumda, burayı incelemenizi tavsiye ederim. Anlatılanları uygularken sorun yaşadığınız kısımları iletebilirseniz, yardımcı olmaya çalışırız. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snlbyr Posted March 4, 2013 Author Share Posted March 4, 2013 Cevabınız için teşekkür ederim.Home Featured kısmına yapmadığım değişiklik kalmadı farkındaysanız sütun değişikliklerini filan gerçekleştirdim ancak yinede ürünlerin resimlerinide büyütmeme ragmen üst üste binmeyi engelleyemedim.Verdiğiniz linkide inceledim efendim..biraz daha yardımcı olmanızı rica edicem...son 2 step kaldı satışa başlamamıza..Teşekkürler... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 4, 2013 Share Posted March 4, 2013 Rica ederim, Tabi her zaman, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalırışız. Yanılmıyorsam div css dosyaları ile ilgili bir sorun yaşamaktasınız ama bundan önce en başta yapmanız gereken işlem: yönetim paneli üzerinden cache(ön belleği) kapatıp, yeniden derlemeyi açmanızdır. Bu işlemleri sağladınız mı acaba ve themes/modules/ içerisinde de homefeatured modülü mevcut mudur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snlbyr Posted March 8, 2013 Author Share Posted March 8, 2013 en son temayı değiştirerek bütün sorunlardan kurtulduk en üstteki wishlist my account yazan kısımlarla başımız belada şimdide isimlerini ve linklerini nereden değiştiricem bulamadım? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Tekrar Merhabalar, header links modülünü düzenleyerek url sorunundan kurtulabilirsiniz. Ayrıca, tercümeleri PS Yönetim Paneli -> Araçlar -> Çeviriler -> Modül Çevirileri kısmından tercümeleri düzenleyebilirsiniz. 1.5.x için de PS Yönetim Paneli -> Lokalizasyon (Yerelleştirme) -> Çeviriler -> Modül Çevirileri kısmından tercümeleri düzenleyebilirsiniz. Kolay gelsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snlbyr Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 Atladığım yerleri sayenizde geri dönüp inceleme fırsatı buldum böylesi daha güzel oldu teşekkürler.birde sayfaya girince sağ üstteki " sepetim " yazısına tıkladığınızda "Product Description Unit Price Qty Total " kısımlarınıda nerden düzeltebilirim?Sitede hemen hemen bitmek üzere güzel bir sonuç çıkardığımıza inanıyorum... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 (edited) Sn #snlbyr Bence bu sorunun cevabı sizde.. (Tercümelerin tamamı o sayfa üzerinden yapılıyor.) Edited March 9, 2013 by shnslmz (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snlbyr Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 çeviri alanları aç kapa yapmam gerekiyor bazen sayfa tamemen yüklenmediği için gözükmüyor çeviri yapmak sitediğim alanlar.ancak bu kısımları gerçekten bulamadım Link to comment Share on other sites More sharing options...
SahinSOLMAZ Posted March 9, 2013 Share Posted March 9, 2013 Front Office çevirilerini kontrol ediniz, eğer sorunun çözümüne ulaşamazsanız, modül .tpl dosyası üzerinden düzenleyiniz Link to comment Share on other sites More sharing options...
snlbyr Posted March 9, 2013 Author Share Posted March 9, 2013 defalarca kez baktım ne yazıkki yok o kısmı cevirebileceğim bir yer.Prestashop Version: 1.4.10.0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts