gyula21 Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 Érdeklődni szeretnék, hogy van-e lehetőség többszörös módosításra? Pl.: kivenni a home-t a kategóriák közül egyszerre? Vagy a hiányzó META adatok pótlására? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomorie Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Szia Gyula21, Igen van ra lehetoseg, hogy tobbszor is modositd a top menu-t. En a PS v1.5.3-at hasznalom. Module => Module: List of modules => Front Office Features => Top horizontal menu => itt betudod allitani, hogy melyik kategoriak latszodjanak. En a home-t kivettem, mert nem volt ra szuksegem. A hianyzo META adatokat erdemes potolni, egyesevel vegig mesz a kategoriakon es az osszes arun es beirod a hianyzokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted March 2, 2013 Author Share Posted March 2, 2013 használom a top horizontal menüt, de azért szeretném a home-t is módosítani, mert a "featured product"-s modulba csak azok jelennek meg amik a home kategóriában is benne vannak Meta adatokat sikerült pótolni Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomorie Posted March 2, 2013 Share Posted March 2, 2013 Az en oldalamon nincs home menu, de a featured product-ban ugyan ugy megvannak az aruk. [ ez az enyem, persze gorog nyelven, igy nem tudom hogy mennyire erted, www.paragashop.gr ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 de akkor mihez attad hozzá? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gomorie Posted March 3, 2013 Share Posted March 3, 2013 Elsodlegesen is szogezuk le, hogy a Front Office-ban, ahogy lattjak a vevok az oldaladat ott nincs home oldal. A modules-ban Top menu ott nincs bejelolve a home, tehat nem mutatja. Masodjara amikor toltesz fel uj arut, ott ugyan ugy mutatja a home-ot. Ha ott bejelolod akkor a featured product-ban megjeleniti. Nem tudom, hogy mit nem ertesz? Lehet, hogy az en hibam is mivel torom a magyar nyelvet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyula21 Posted March 3, 2013 Author Share Posted March 3, 2013 Tudom, én is csak azoknak a termékeket adom a "home" kategóriához, melyeket a featured productban akarok viszont látni. De meg lehetne oldani valahogy, hogy egyszerre kivenni/hozzáadni a home kategórából/hoz a termékeket? Mert egy vegyes boltot alakítok ki most a prestashopban ahol ajándéktárgyaktól kezdve, szórakoztató elektronikán át a ruhákig bármit lehet vásárolni (kivéve élelmiszereket). És most a featured productban a húsvéti ajándékokat/díszeket jelenítettem meg. De, ha elmúlik húsvét, akkor nem lesz már aktuális. És több, mint 30-50 termék egyenként módosítása elég időigényes. Vagy egy olyan megoldással is kibékülnék, hogy az összes termék közül jelennének meg randomban a főoldalon termékek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts