subpage Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 (edited) Dobrý den, upravuji si základní šablonu default a rád bych z ní odstranil pravý sloupec, protože mi tam příde zbytečný. Nikde jsem krom toho, že si mám stáhnout "někde" již hotovou šablonu nic nenašel. Odstranil jsem z pozice modulů v BO moduly z tohoto pravého sloupce a v souboru grid_prestashop.css jsem nastavil šířku .container_9 .grid_5 {width:730px;float: right;} z řádku 51 aby se roztáhl a funguje to, nicméně máte někdo lepší řešení? Sem dost amatér a jistě bude řešení které je "správně" a ne jenom řešení které "funguje". Díky moc Edited February 27, 2013 by subpage (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GorbyT Posted March 25, 2013 Share Posted March 25, 2013 (edited) No me prijde lepsi upravit footer.tpl takto: <!-- Right --> <div id="right_column" class="column grid_2 omega"> {$HOOK_RIGHT_COLUMN} </div> na: <!-- Right --> {*<div id="right_column" class="column grid_2 omega"> {$HOOK_RIGHT_COLUMN} </div> *} (pouze sem to cele hodil do komentare pokud chces muzes ty radky smazat ) Zároven poté upravit v header.tpl <!-- Center --> <div id="center_column" class=" grid_5"> na <!-- Center --> <div id="center_column" class=" grid_7 omega"> Edited March 25, 2013 by GorbyT (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts