janrichter Posted February 27, 2013 Share Posted February 27, 2013 (edited) Dobrý den, prosím o radu. Dělám asi někde chybu. Mám v e-shopu produkt - svatební šaty. Vytvořil jsem Atribut "Způsob objednání". Tento atribut má hodnoty "Koupit" a "Půjčit". U zboží jsem vytvořil kombinaci, kde jsme přidal Způsob objednání: Půjčit - toto nemá vliv na cenu. Přidal jsem též druhý atribut Způsob objednání: Koupit - zde jsme nastavil vliv na cenu - zvýšení o 3000,- Kč. Na front-endu u produktu se mi sice objeví roletka, kde si vyberu "Půjčit" nebo "Koupit", ale vliv na cenu se nezobrazí, ani nezapočítá při přidání zboží do košíku. Prosím, kde dělám chybu? Děkuji. Edited February 27, 2013 by janrichter (see edit history) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Mám presne ten istý problém. Atribúty vyzerajú byť nastavené správne, zobrazujú sa roletky, ale cena sa nemení ani po pridaní do košíka. Stále počíta len cenu kombinácie označenú v backoffice ako defaultná... Neviem čo s tým, nikde som o takom probléme nič nenašiel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branoo Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Nastavil si si "dopad na cenu" / "Impact on price"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts