DJ Hanz Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Dobrý den.Mám následující problém: snažím se změnit velikost vyhledávacího tlačítka. Přišel jsem na to, že stačí změnít v souboru blocksearch.tpl class na požadovanou velikost. Doma na localhostu kde mám originalni nelokalizovanou prestu to funguje v pořádku. Ale ne e-shopu (www.musicservis.cz) se změna neprojeví. To samé i u blockinfos. Nevíte, čím to může být způsebeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
moisidis Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Šířku a výšku tlačítka search nastavíš v souboru global.cssNa řádku 505 je input.button a tam máš width: 120px. Když ubereš na 105px, tak ta šířka bude OK.Když si najdeš řádek 430 a od něho pojedeš dál, tak tam najdeš height: 18px; a to je výška tlačítka.Nainstaluj si do Firefoxu plugin Firebug a pak takovou věc zjistíš za pár sekund. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Hanz Posted July 14, 2009 Author Share Posted July 14, 2009 jj to vim, ale me jde o to, ze se me zmena template neprojevuje. a navic takhle bych zmenil sirku vsech tlacitek ale ja potrebuju zmenit jeho typ. defaultne to je button_medium a ja ho chci pretypovat na button_small. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moisidis Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 http://www.musicservis.cz/modules/blocksearch/blocksearch.tplTam máš class="button_mini" a ve zdrojáku výsledné stránky máš jenom class="button". Nevím, proč a kde se ti to mění.Já mám v souboru blocksearch.tpl class="button_small" a ve zdrojáku stránky mám taky class="button_small".Asi bych si to vyhledávací tlačítko přejmenoval např. na search_button-2 a pak mu v global.css nastyloval rozměry a vzhled podle potřeby. A pak nebudeš mít problém, že ovlivníš ostatní tlačítka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts