bubypl Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 (edited) Witam serdecznie, zakładam swój pierwszy sklep na wersji 1.4.4.1, zainstalowałem skórkę vp_beststore i mam problem koszyka: Jak wejdę w koszyk i mam tam kilka produktów i jak chcę dodać lub odjąć produkt z koszyka to produkt odejmie i/lub doda poprawnie ale po chwili wyskakuje mi błąd: TECHNICAL ERROR: unable to check minimal quantity Details: Error thrown: [object XMLHttpRequest] Text status: parsererror Próbowałem już wszystkiego co doszukałem się w internecie, i nadal nic. Zauważyłem, że tego problemu nie ma na standardowej skórce. Jakiś pomysł? Walczę już 3 dni i będę wdzięczny za pomoc. Czy jak podmienię pliki .js z innej templatki wystarczy? Edited February 26, 2013 by bubypl (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Spróbuj podmienić / przetestować zmianę plików w katalogu szaty graficznej theme/prestashop/js Rozumiem, że zmiana szaty odbywała się wyłącznie przez dodanie nowej templatki, bez integracji w kod modułów... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts