lordnox Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Zdravím všechny, jsem uplně zoufalý už dva dny se snažím příjít jak odladit následující chybu. Prestashop mi běží na subdomene.... nazev.domena.cz ...všechno faka jak má, až na vkládání obrázku v editoru CMS. Upload funguje v pohode nahraje presne kam ma, ale kdyz zvolim obrazek, ktery chci pouzit v textu tak mi to vygeneruje spatnou adresu. adresa ma vypadat: http://nazev.domena.cz/img/cms/obr.png a vypada http://nazev.domena.cz/nazev/img/cms/obr.png z nějákého důvodu mi výběr obrázku nechce vyskočit ještě o úroveň výš. Přčedem děkuji za jakékoliv rady. PS: Je mi jasné, že vždy stačí umazat to jedno slovo, ale to není řešení Link to comment Share on other sites More sharing options...
pecosk Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 v /admindir/ajaxfilemanager/inc/config.base.php je v komentari okolo riadku 95 navod na jednoduchy skript /document_root.php/ <?php echo dirname(__FILE__); ?> ktory umiestni na web tak, aby si ho spustil na adrese nazev.domena.cz/document_root.php potom zmen v config.base.php define('CONFIG_WEBSITE_DOCUMENT_ROOT', ''); na define('CONFIG_WEBSITE_DOCUMENT_ROOT', 'cesta, ktoru vypise skript'); neviem, ci je to dobre riesenie, ale za pokus to stoji, ked si zufaly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lordnox Posted February 27, 2013 Author Share Posted February 27, 2013 v /admindir/ajaxfilemanager/inc/config.base.php je v komentari okolo riadku 95 navod na jednoduchy skript /document_root.php/ <?php echo dirname(__FILE__); ?> ktory umiestni na web tak, aby si ho spustil na adrese nazev.domena.cz/document_root.php potom zmen v config.base.php define('CONFIG_WEBSITE_DOCUMENT_ROOT', ''); na define('CONFIG_WEBSITE_DOCUMENT_ROOT', 'cesta, ktoru vypise skript'); neviem, ci je to dobre riesenie, ale za pokus to stoji, ked si zufaly Pane vy jste skvělej! Děkuju mnohokrát, už to bylo utrpení! Zbožnuju tuhle komunitu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts