bartezgo Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Witam, znajomy poprosił mnie o przeniesienie sklepu na nowy hosting. Wszystko praktycznie udało się ale jest problem z dodawaniem nowego produktu. Mianowicie pojawia się błąd: pole przyjazny_odnosnik musi mieć co najmniej Polski (Polish) Poczytałem i problem leży po stronie niewypełnionych pól SEO. Jednakże po kliknięciu na Kliknij, aby podnieść SEO produktu w wyszukiwarkach nic się nie dzieje ... jakby funkcja java nie uruchamiała się. Wersja Prestashop: 1.3.1.1 ... tak wiem stara ale nie chcę brać się za aktualizację Czy ktoś może mi podpowiedzieć gdzie szukać błędu? htaccess i robots wygenerowałem po włączeniu przyjaznych linków. Dzięki, bartezgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Spróbuj odpalić zaplecze w innej przeglądarce i napisz czy problem dalej się pojawia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartezgo Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Hej, problem był spowodowany atakiem tzw. hackera ... do kilkuset plików dorzucony był kod...wyczyszczenie plików z kodu usunęło błąd. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
selljus.pl Posted February 28, 2013 Share Posted February 28, 2013 Wiadomo w jaki sposób doszło i infekcji ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartezgo Posted February 28, 2013 Author Share Posted February 28, 2013 Szczerze nie wiem ale podejrzewam wstrzyknięcie kodu ... postawione jest na starej Prescie 1.3.1.1 :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts