maiodab Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Witam Zwracam się z prośbą o pomoc , niefortunnie zaznaczyłem opcje w performance ccc i niestety nie mogę się dostać do swojej strony nawet do panelu adminstratora, wiec mam pytanie czy ktoś wie jak cofnać te ustawienia i czy wogóle sie da , ewentualnie gdzie szukac ( w jakich plikach) tych zapisów. pracuje na Prestashop 1.5.2.0 a server VPS jest na Apache z linuxem Centos 5. Wszelkie sugestie mile widziane adress sklepu www.multishopping4u.co.uk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomski Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 (edited) Hmm, właśnie chyba zrobiłem to samo. Ładują mi się puste strony. Da się to jakoś odwrócić? Od razu mówię, że nie jestem fachowcem. Chciałem poeksperymentować z przyśpieszeniem sklepu. ustawijąc smart cash dla CSS, smart cash dla Java, zminimalizuj HTML i kto wie co jeszcze. Wynik jest taki, że strony ładują się jako zupełnie puste, nie ładuje się back office, co ciekawe, jak wpiszę domena/nieistniejąca strona, sklep sie pokazuje z informacją, że nie ma takiej strony. Co mogę zrobić, żeby to odwrócić (jeśli się da)? Czy w razie czego mogę odzyskać treść, produkty, etc i transferować do nowej instalacji? Błagam pomóżcie, tylko ludzkim językiem, żeby Newbie sobie poradził . Edited March 9, 2014 by tomski (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 podstawowa sprawa: wyłączyłeś te funkcje w back office? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomski Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 podstawowa sprawa: wyłączyłeś te funkcje w back office? Niestety nie mogę ich wyłączyć, bo strona backoffice ładuje się jako pusta i nie mam jak dostać się do sklepu, żeby zmienić ustawienie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vekia Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 masz dostęp do jakiegoś skryptu do zarządzania bazą danych ? np. phpmyadmin ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomski Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 masz dostęp do jakiegoś skryptu do zarządzania bazą danych ? np. phpmyadmin ? Tak, phpadmin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts