Replay Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Ahojky mam problem když kliknu na obrazek v položce prohlédnuté produkty tak se mi stranka nenačte a hodí chybu! Díky za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
OKMobil Posted July 10, 2009 Share Posted July 10, 2009 viz http://www.prestashop.com/forums/viewthread/18801/hlavn_diskuze/ptelsk_url_fungujou_ale_relativn_cesty_z_fo_v_bloku_prohlednute_produkty_nev posledním příspěvku je odpověď. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bronikus Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Ahojky mam problem když kliknu na obrazek v položce prohlédnuté produkty tak se mi stranka nenačte a hodí chybu! Díky za pomoc Jakou ti to hodí chybu?Chci jenom dotat, že jakékoliv bastlení se soubory Presty, může mít sice výsledek který požaduješ - rozhodně tím ale můžeš roze*rat několik dalších věcí! Tohle si asi uvědomuje málo lidí, jak na to tady koukám, neustálé bastlení je vytváření dalších problémů které se mohou projevit kdykoliv později...Někdo neuměl instalovat Prestu - pokud se mu to povedlo, nešla mu nacpat CZ do SQL, dal mi přístup na hosting a vše funguje, většinou z 80% je problém vždy někde jinde! Link to comment Share on other sites More sharing options...
devo Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Na stejny problem mi pomohlo zvolit nejakou standardni kategorii (Default category) misto Home (Startseite). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts