Capricho Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Pouzil sem hodne zajimavy modul Quick Autosearch block v1.1 ktery funguje jako naseptavacproblem je v tom ze kdyz ho mam aktvni tak se mi dole objevuje dalsi blok s hledani ktery je navic anglicky, viz obrazeka ten potrebuji dostat pryc. nevite jak na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Okoukni Moduly a odinstaluj ho :-) A nebude spíš ten anglicky novej,ještě nepřeloženej modul,o kterým píšeš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 ono nejde o to ze je anglicky ale ze se tam zobrazuje. ten modul mel vytvorit jen ten naseptavac v hornim vyhledavaci a ne novej block s vyhledavanim Link to comment Share on other sites More sharing options...
newpresto Posted July 9, 2009 Share Posted July 9, 2009 Já to někde na lokalu mám,přeložil jsem to a odstranil starej Search,ale stejně to nějak nehledalo po odkliku objevujících se možností k vyhledání.A měl jsem to jako modul ne doplněk ke stávajícímu,tak jestli nemám jinou verzi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Capricho Posted July 9, 2009 Author Share Posted July 9, 2009 tak umistit uz se mi to podarilo ale zase mi nejde CZ a v iexploreru se mi nad vysledkama hledani zobrazuje nejake bile okno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts