csaknoriss Posted February 21, 2013 Share Posted February 21, 2013 Helló! A hírlevél funkció (blocknewsletter),t hogy és hol tudom lemagyarítani, hogy az ADMIN oldalon is magyar legyen? Fontos lenne. Köszi. Van amelyik rész magyar belőle de pl. ezek nem: - Test - Configuration - Block Subscribers stb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 22, 2013 Share Posted February 22, 2013 modul magyarosításnál nincs ott? Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Admin oldalon belül? Ezeket nem tudom lefordítani, már végig néztem az összes lehetőséget... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIstvan Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Szerkeszd meg a tpl fájlokat, hogy legyen fordítható hivatkozás. pl.: {l s='Create your account'} Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 De melyik tpl fájlt? Ezzel van csak a gondom...hogy egyikbe se találtam, meg ezeket az angol szövegeket se...valószínűleg nem jókba kerestem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 (edited) blocknewsletter.tpl esetleg? közben megnéztem, mert nem használom ezt a csoda modult, de nekem nincs semmi olyasmi az adminon, mint amit írtál Edited February 25, 2013 by feri (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Prestashop 1.4.8.2 fut, és ezt a Modulok/Send newsletter fül alatt érem el az admin oldalon! Megnéztem a tpl fájlt abba sincs semmi ilyen szövegekre utaló jel... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 most 2 féléről beszélgetünk? az elején blocknewsletter-t írtál Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Nem ugyanaz? Bocsánat ezt nem tudtam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feri Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 a blocknewsletter, ami bal vagy jobb oldalon van és fel-le iratkoznak a hírlevélre Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaknoriss Posted February 25, 2013 Author Share Posted February 25, 2013 Az kinnt van nekem a főoldalon! Az admin oldalról pedig van egy hely ahonnan lehet küldeni az e-maileket... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarlaX Posted March 1, 2013 Share Posted March 1, 2013 Sziasztok! Most ismerkedek a PS-al. Sok mindenre rájöttem már, sokat olvasgattam itt is, de most elakadtam a Hírlevélnél. Az itteni írások alapján feltelepítettem a Newsletteradmin 3.0-ás verziót. Meg is jelent az admin felületen a Vásárlók menü alján a Send a Newsletter gomb, amivel bejön a küldő felület. Magyarosítgattam a lényeget. Működik, DE! Van hozzá egy csatolmány, amit online le lehet fordítani, amit meg is tettem, de ez sehol nem jelenik meg múködés közben, így nem tudom, hogy mire jó, bár a fordítás alapján hozzá tartozik. Tudok vele hírlevelet küldeni, ami meg is jön, viszont nem tudom kezelni az e-mail címeket. A vásárlóknál látom az e-mail címeket, viszont úgyis fel lehet iratkozni a hírlevélre a főoldalon, hogy nem regisztrál az illető. Na, ezeket nem látom. A rendszer nekik is küld levelet. Viszont jó lenne látni is, hogy kik ezek, netán jó lenne esetleg törölni is őket, ha ezt szeretném. Van erre valamilyen mód? Előre is köszönöm a segítséget. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts